More

  Eliteserien: Midtukens tips!

  Stabæk – Lillestrøm
  Onsdag 21. juli kl. 19:00
  Sendes på Discovery+ og Eurosport Player
  Kampodds
  Coolbet 3,34 – 3,52 – 2,24
  Norsk Tipping 3,00 – 3,50 – 2,20
  Unibet 3,45 – 3,65 – 2,15
  Fire kamper i Eliteserien går av stabelen i kveld, og vi retter fokus mot begivenhetene på Nadderud, der formlaget Lillestrøm tar den korte turen fra Romerike for å besøke tabelljumbo Stabæk.
  Eirik Kjønø har som kjent tatt over bæringene, men den talentfulle treneren er stadig på jakt etter sin første seier med sin nye klubb. Søndag tapte de 1-2 mot Strømsgodset i Drammen, men kampen kunne meget vel tippet bunnlagets vei. På stillingen 1-1 brente Sam Skytte straffespark med et usedvanlig tamt forsøk fra 11-meteren. Bare fire minutter senere satte Fred Friday inn den matchvinnende scoringen, og dermed måtte Stabæk konstatere at de ble værende på stusselige seks poeng etter 11 runder. Kjønø tok imidlertid med seg flere positiver hjem fra Drammen.
  – Jeg ser en enorm kontringsvilje. Vi kommer ut med bra energi og skaper muligheter. Vi tar ledelsen borte mot Godset, noe som er sterkt. Jeg ser spillere som virkelig vil, som fighter og løper, og som gjør alt de kan for å ta poeng. Det er litt forbedringspotensial i angrepsspillet. Vi skaper en del i eget spill, men vi ser også at det er muligheter for å skape mye, mye mer. Det skal vi gjøre fremover, sier 30-åringen til klubbens hjemmesider.
  Kjønø tok som kjent Grorud opp til OBOS-ligaen og i fjor klarte han kunststykket å holde den lille klubben fra Oslos østkant oppe i divisjonen. Etter sesongslutt følte trenertalentet seg klar for nye og større utfordringer og ble utnevnt til Stabæks assistenttrener. Etter at Jan Jönsson var ferdig i klubben for noen uker siden, var det duket for nok en forfremmelse for 30-åringen.
  Han står overfor en formidabel nøtt å knekke når Lillestrøm kommer på besøk. Kanariene er i glimrende form, og er ubeseiret på de syv siste. Søndag klarte de 1-1 hjemme mot gullkandidat Molde, da Lars Ranger stanget inn utligningen to minutter på overtid. Da hadde LSK kjørt over Molde i hele andreomgang, og fikk dermed med seg et høyst fortjent poeng fra oppgjøret. Lillestrøm har gjort et flott comeback til Eliteserien hittil, og står med 18 poeng etter 11 runder. De holder dermed stø kurs mot å klare klubbens hovedmål denne sesongen, som er å klare seg. 
  Spissen Thomas Lehne Olsen har virkelig fått sin renessanse for Lillestrøm denne sesongen. Kapteinen står med hele ni fulltreffere og er allerede oppe i samme antall seriemål som i hele forrige sesong i OBOS-ligaen. Nå håper og tror han på mer offensiv slagkraft på Nadderud.
  – Vi skal fortsette å gjøre mye av det samme som vi gjorde mot Molde. Spesielt andreomgangen. Vi må tørre med ballen. Ha mye bevegelser rundt ballfører. Bare male på. Være offensive i hodet og presse på, sier Lehne Olsen til klubbens hjemmesider.
  Tipset
  Stabæk har tapt sine tre siste hjemmekamper, mens Lillestrøm har spilt uavgjort i sine to siste borte. Vi tror likevel bæringene klarer å krige til seg en poengdeling, og forsøker U´en til 3,65 hos Unibet.
  Resten av rundens tips
  Sandefjord Fotball – Haugesund H @ 2,78 (Coolbet)
  Sarpsborg 08 – Mjøndalen U @ 3,20 (Unibet)
  Strømsgodset – Odd B @ 3,05 (Unibet)
  Skadeliste Eliteserien
  FK Haugesund: Egil Selvik (øye), Martin Samuelsen (ikke spillerberettiget).
  Lillestrøm: Simen Kind Mikalsen (kne).
  Mjøndalen: Erik Stavås Skistad (legg).
  Odd: Steffen Hagen (tå), Mushaga Bakenga (tvilsom med lårskade).
  Sandefjord Fotball: Lars Markmanrud (kne), Harmeet Singh (smell), Erik Brenden (skulder), Kristoffer Normann Hansen (tvilsom med smell), Amer Ordagic (usikker med smell), Sander Mørk (usikker med smell).
  Sarpsborg 08: Jørgen Horn (korsbånd), Gaute Høberg Vetti (leddbånd), Mos (kne).
  Stabæk: Stiller trolig skadefritt.
  Strømsgodset: Aleksander Stenseth (fot), Simen Hammershaug (ankel).

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen