More

  Eliteserien: Midtukens tips!

  Molde – Sarpsborg 08
  Onsdag 16. juni kl. 18:00
  Sendes på Eurosport Player
  Kampodds
  Coolbet 1,35 – 5,39 – 9,62
  Norsk Tipping 1,35 – 4,70 – 8,00
  Unibet 1,34 – 5,50 – 9,50
  Denne uken spilles det hengekamper i Eliteserien, og i Molde gjør Lars Bohinen seg klar som sin første bortematch som Sarpsborg 08-sjef. Den kunne knapt vært vanskeligere. 
  Bohinen fikk uavgjort i søndagens 0-0-oppgjør mot Brann. Oppgjøret var av den forglemmelige sorten, men heldigvis for Bohinen er det mye å gå på for hans nye klubb.
  – Vi mister presisjon, bevegelse og gir bort ballen for tidlig. Vi ønsker mer kollektiv bevegelse og flytte spillet høyere i banen så det ikke bare blir kontringer, sa den ferske Sarpsborg 08-treneren til klubbens hjemmesider etter helgens debut.
  Bohinen må nok imidlertid belage seg på at kontringer blir lagets største sjanse på Aker Stadion, der Molde ventlig kommer til å ha ballen mesteparten av tiden. Romsdalingene er vanligvis svært solide på hjemmebane, og har bare gått målløse av banen på eget gress i seriesammenheng én gang siden april 2018. Men, moldenserne har allerede tapt en hjemmekamp denne sesongen da de røk 2-3 mot Vålerenga for noen uker siden, og har ikke råd til altfor mange poengtap på hjemmebane for å dra i land seriegullet de ved gjentatte anledninger har uttalt de akter å kjempe om.
  Søndag gjorde de kort prosess med Sandefjord i Vestfold og vant komfortabelt 3-1. Venstreback Kristoffer Haugen scoret ikke mindre enn tre ganger, selv om den ene “fulltrefferen” var et rolig tilbakespill som trillet inn i et tomt Molde-mål. 
  Molde må unnvære førstekeeper Andreas Linde, som har pådratt seg en strekk. I tillegg mangler Kristoffer Haraldseid (korsbånd), Fredrik Sjølstad (ankel), Martin Ellingsen (kne) og Björn Sigurdarsson (rygg). Magnus Wolff Eikrem og Erling Knudtzon er dessuten usikre med mindre smeller. Sarpsborg 08 er uten Jørgen Horn (korsbånd), Mohamed Ofkir (strekk), Gaute Vetti (leddbånd) og Mos Abdellaoue (kne). 
  Tipset
  Molde er selvsagt favoritter, men 1,35 føles ikke i nærheten av spillbart, spesielt alle fraværene tatt i betraktning. Da føles det mer fristende å prøve en forsiktig slant på borteseier, som står til flotte 9,62 i odds hos Coolbet.
  Resten av midtukens kamper
  Bodø/Glimt – Strømsgodset over 3,5 @ 2,49 (Unibet)
  Vålerenga – Odd U @ 4,20 (Unibet)
  Skadeliste
  Bodø/Glimt: Sebastian Tounetki (landslag), Vegard Leikvoll Moberg (kne). Brede Moe og Marius Lode er tvilsomme.
  Molde: Kristoffer Haraldseid (korsbånd), Fredrik Sjølstad (ankel), Martin Ellingsen (kne) og Björn Sigurdarsson (rygg), Andreas Linde (strekk). Magnus Wolff Eikrem og Erling Knudtzon er tvilsomme.
  Odd: Steffen Hagen (tå), Kevin Egell-Johnsen (fot), Espen Ruud (akilles). Solomon Owusu og Konrad Wallem er usikre.
  Sarpsborg 08: Jørgen Horn (korsbånd), Mohamed Ofkir (strekk), Gaute Vetti (leddbånd) og Mos Abdellaoue (kne).
  Strømsgodset: Nico Mickelson (kne), Kristoffer Tokstad (legg), Aleksander Stenseth (fot), Simen Hammershaug (ankel).
  Vålerenga: Vidar Örn Kjartansson (fot), Odin Thiago Holm (menisk). Jonatan Tollås Nation er tvilsom.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen