More

  Eliteserien: Hvem får sparken først?

  Eliteserien 2021 er endelig i gang, og det gledes selvsagt supportere, spillere og trenere over det ganske land. Men, for noen av Eliteseriens trenere blir gleden trolig kortvarig. Også her i norsk fotball finnes det tradisjoner for å erstatte treneren når laget møter motbør, og en skal ikke se lenger enn til Brann der man resultatmessig har fått en katastrofal start på sesongen med fem strake tap.
  Både Strømsgodset og Sandefjord forsøker seg med to hovedtrenere enn så lenge, selv om det virker som det er Bjørn Petter Ingebretsen og Hans-Erik Ødegaard som står med hovedansvaret i sine respektive klubber. Og selv om sesongen bare er noen uker gammel, kan du hos Coolbet allerede nå spille på hvilken trener du tror blir førstemann må pakke sakene sine på trenerkontoret.
  – Det blir jo som regel noen trenerbytter i hver sesong. Det har ikke vært en stabil vinter i Strømsgodset der Bjørn Petter Ingebretsen akkurat har kommet inn, mens både Lillestrøm og Brann har fått tunge seriestarter. Våre oddssettere tror det første trenerskiftet kommer i disse klubbene, sier talsmann i Coolbet, Mikael Mellquist.
  Se fullstendig oddsoversikt i bildet under.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen