More

  Eliteserien Fantasy: Bli med på festen!

  En ny sesong av Eliteserien er like om hjørnet, og for oss Fantasy-frelste betyr det ny sesong av det enormt populære manager-spillet. I fjor spilte over 50 000 nordmenn Eliteserien-Fantasy, og det forventes å settes ny deltakerrekord i år. Denne sesongen inviterer vi deg til å bli med i Tipsbladets liga, der du både kan konkurrere mot våre eksperter og samtidig vinne fine premier. Dette er hva vi har å dele ut i år:
  1. plass: Oddsbonus pålydende 1000,- og et halvt års digitalt abonnement på Tipsbladet.
  2. plass: Oddsbonus pålydende 1000,- og tre måneders digitalt abonnement på Tipsbladet.
  3. plass: Oddsbonus pålydende 1000,- og tre måneders digitalt abonnement på Tipsbladet.
  I tillegg vil alle som slår redaksjonens lag sammenlagt få et digitalt abonnement på Tipsbladet i én måned. Her gjelder det med andre ord å være med fra første avspark, for å ha størst mulighet til å stå aller øverst på podiet når sesongen er over. Vi kommer dessuten til å jevnlig publisere artikler hvor vi blant annet presenterer formspillere det kan være verdt å få inn på laget, samt spillere en bør vurdere å sende på dør.
  LES OGSÅ: STRÅLENDE START PÅ 2022!
  Mange vil nok naturlig se mot Bodø/Glimt, Molde og Viking for å finne de hyppigste poengplukkerne, men de aller hvasseste navnene er priset skyhøyt denne sesongen. Et lite tips er derfor å prøve å finne billige juveler slik at det kan hende blir plass til en ekstra kanon på laget ditt. Du blir med i Tipsbladets liga ved å klikke her. Lykke til!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen