More

  Eliteserien: Ellevill timålsfest i Stavanger

  Viking vant hele 7-3 i en spinnvill fotballkamp.

  Da HamKam gikk inn i garderoben på stillingen 1-0 til pause, viste hedmarkingene forsvinnende lite om hva som skulle treffe dem etter hvilen. Viking lå under 0-1 foran egne hjemmesupportere på SR-Bank Arena, men siddisene eksploderte ut av startblokkene etter pause. Viking vant ingen av sine seks siste hjemmekamper i Eliteserien forrige sesong, men har kommet atskillig bedre i gang på hjemmebane i år.

  For Viking var oppe i 3-1 etter allerede et kvarters spill av andreomgang, takket være scoringer av Nicholas D’Agostino, Sander Svendsen og Sondre Bjørshol. Og da Lars-Jørgen Salvesen dundret inn 4-1 etter halvspilt andreomgang, handlet det bare om skadebegrensning for HamKam.

  Den skadebegrensningen kom de ikke spesielt godt ut av, for etter en ellevill andreomgang, stod det nemlig hele 7-3 i Stavanger, og det er nesten vel så bemerkelsesverdig at alle ti målene ble scoret av ti forskjellige spillere. Det var Harald Nilsen Tangen som fikk æren av å fastsette sluttresultatet seks minutter før slutt med en fin avslutning på direkten etter pasning av Edvin Austbø.

  Sjokktap i Molde

  I rosenes by hadde Molde muligheten til å knappe inn forspranget til Bodø/Glimt, ettersom bodøværingene klarte bare 2-2 i lørdagens dramatiske hjemmematch mot Brann. Men, Molde klarte ikke å utnytte muligheten, og tapte i stedet for 2-3 for nyopprykkede Stabæk. Kevin Kabran ble matchvinner fire minutter på overtid i en vidunderlig fotballkamp, og bæringene viste karakter ved å komme tilbake fra 0-1 og snu oppgjøret i sin favør mot de regjerende mesterne.

  Kristian Eriksen Og Molde Gikk På Et Sjokktap Mot Stabæk I Eliteserien Søndag.
  Eliteserien: Ellevill Timålsfest I Stavanger 2

  Jubel også for Sandefjord, som omsider kunne feire sesongens første seier søndag. Aalesund ble sendt tilbake til Sunnmøre som slakt med 0-4 i sekken, og sandefjordingene vant fullt fortjent på Release Arena. Youssef Chaib leverte kampens høydepunkt med en vanvittig rakett til å fastsette resultatet til 4-0 på overtid, og seieren sendte dem godt oppover på tabellen. Aalesund blir værende helt i bunnen, og står som eneste lag uten poeng så langt i årets sesong i Eliteserien. Molde står utrolig nok med ett fattig poeng etter fire serierunder.

  Resultater i Eliteserien søndag

  Haugesund – Sarpsborg 08 0-0
  Molde – Stabæk 2-3
  Sandefjord – Aalesund 4-0
  Strømsgodset – Tromsø 0-1
  Viking – HamKam 7-3

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen