More

  Eliteserie-overgangene 2023: Stabæk

  Bæringene er tilbake i Eliteserien.

  Første serierunde i sesongen 2023 er fortsatt snaut tre måneder unna, men vi gleder oss såpass mye at vi starter nedtellingen allerede nå. Vi kommer til å gi deg overgangene til alle klubbene, og etter hvert som alle blir presentert, vil de også bli fortløpende oppdatert. Sist så vi nærmere på Sarpsborg 08, i dag tar vi turen til Stabæk.

  Inn:

  Kasper Waarts Høgh – Aalborg

  Stabæk har sikret seg den danske spissen på et sesonglangt låneopphold med opsjon på kjøp. 22-åringen ti aldersbestemte landskamper for Danmark, og kan også se tilbake på et opphold i Island og Valur. Stabæk beskriver han som en “fysisk bra pakke” med godt tempo.

  Nicolas Walstad – Haugesund

  Etter et solid år i Haugesund-forsvaret, tar Nicolas Walstad turen til Stabæk, for å hjelpe bæringene med å etablere seg i Eliteserien igjen. Flere klubber var ute etter 25-åringens signatur, som spilte 27 seriekamper for FKH forrige sesong.

  Fredrik Haugen – Aalesund

  Midtbanespilleren er tilbake i Stabæk etter et kort opphold i Aalesund. 30-åringen fikk 14 kamper og tre mål sist han representerte den blaa drakta, og den tidligere Brann-spilleren har signert en toårskontrakt med bæringene.

  Ut:

  Marcus Sandberg – free transfer

  Den svenske keeperen holdt buret rent hele 16 kamper forrige sesong, og var en viktig bidragsyter til at Stabæk rykket opp til Eliteserien. Kom til Nadderud fra Vålerenga i 2018 og fikk ikke forlenget avtalen sin i vinter.

  Kornelius Normann Hansen – free transfer

  21-åringen fikk tre sesonger i Bærum etter at han ankom Nadderud fra Southampton. Han fikk hele 82 kamper for klubben i løpet av disse årene og scoret 17 mål.

  Peder Vogt – free transfer

  Gikk gradene i Stabæk-systemet, før han til slutt rykket opp på seniornivå og fikk totalt 25 kamper for A-laget, uten at han helt greide å spille seg skikkelig inn på laget. Fikk ikke forlenget avtalen med klubben.

  Fitim Azemi – free transfer

  Kom fra Tromsø i 2020-sesongen, og fikk 53 kamper for bæringene. Leverte en god høstsesong i fjor under Lars Bohinen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen