More

  Eliteserie-overgangene 2023: Sarpsborg 08

  Vi ser på sarpingenes overganger denne vinteren.

  Første serierunde i sesongen 2023 er fortsatt drøyt tre måneder unna, men vi gleder oss såpass mye at vi starter nedtellingen allerede nå. Vi kommer til å gi deg overgangene til alle klubbene, og etter hvert som alle blir presentert, vil de også bli fortløpende oppdatert. Sist så vi nærmere på Sandefjord, i dag tar vi turen til Sarpsborg 08.

  Inn:

  Martin Hoel Andersen – Kongsvinger

  27-åringen fra Halden vender tilbake til Sarpsborg 08, etter at han forlot klubben i 2015. I mellomtiden har han spilt for Kvik Halden, Jerv, Øygarden og Kongsvinger. Han scoret i alt 30 seriemål for KIL før returen til Sarpsborg.

  Jeppe Andersen – Hammarby

  Den rutinerte midtbanespilleren valgte Sarpsborg som neste stoppested etter nesten seks år i Hammarby. Stefan Billborn beskriver 30-åringen som en ledertype som er førstemann på blokka til de viktigste kampene.

  Ut:

  Jørgen Horn – free transfer

  Forsvarsspilleren har slitt mye med skader, og Horn og klubben valgte å skille lag ved sesongslutt. 35-åringen fikk fem år i Østfold.

  Guillermo Molins – free transfer

  34-åringen fikk snaue to sesonger for Sarpsborg 08 før partene gikk hvert til sitt etter sesongslutt. Spissen scoret i alt seks seriemål for klubben.

  Ole Jørgen Halvorsen – free transfer

  En reell klubblegende takker av ette 232 kamper, 38 mål og 33 målgivende i løpet av to perioder og til sammen nærmere 12 år. Det var med tungt hjerte at klubben ga Halvorsen beskjed om at han ikke blir med videre.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen