More

  Eliteserie-overgangene 2023: Sandefjord

  Vi tar turen til hvalfangerbyen.

  Første serierunde i sesongen 2023 er fortsatt drøyt tre måneder unna, men vi gleder oss såpass mye at vi starter nedtellingen allerede nå. Vi kommer til å gi deg overgangene til alle klubbene, og etter hvert som alle blir presentert, vil de også bli fortløpende oppdatert. Sist så vi nærmere på Rosenborg, i dag tar vi turen til Rosenborg.

  Inn:

  Simon Amin – Trelleborg

  25 år gammel midtbanespiller, som de to siste sesongene har spilt for Trelleborg i Superettan. Simon Amin beskriver seg selv som en fysisk sterk ballvinner, med et godt overblikk.

  Filip Ottosson – Landskrona BOIS

  Nok en midtbanespiller som ankommer SF fra Superettan. Filip Ottosson spilte 28 kamper i serien forrige sesong, og omtales som en presis ballspiller som kan bruke begge beina.

  Danilo Andres Al-Saed – Sandvikens IF

  Kantspilleren er hentet fra, du gjettet det, svensk fotball. 23 år gamle Danilo Andres Al-Saed spilte forrige sesong på nivå tre i Sverige, og hurtigtoget har signert en treårsavtale med SF. Han var også aktuell for Start, men valgte til slutt Sandefjord.

  Ut:

  Andre Sødlund – lagt opp

  Angrepsspilleren har valgt å legge skoene på hylla i en alder av bare 25 år. Andre Sødlund har valgt å gå ut med at han har slitt med angst og depresjon de fire siste årene og gradvis mistet gleden over å spille fotball. Han skal fremover jobbe i byen for Sandefjord Ballklubb, hvor han blant annet skal trene G19-laget.

  William Kurtovic – free transfer

  Sandefjords midtbanespiller har valgt å søke lykken videre et annet sted, og var en sterk bidragsyter til at SF holdt plassen i kvaliken mot Kongsvinger. 23-åringens neste klubb er foreløpig ikke kjent.

  Harmeet Singh – free transfer

  Også klubbens kaptein har valgt å takke av. Harmeet Singh var mannen som scoret det meget viktige målet mot Haugesund, som ga Sandefjord kvalik mot Kongsvinger. 32-åringens videre karriere er foreløpig ikke kjent.

  Jacob Storevik – Vålerenga

  Sandefjords sisteskanse var uten kontrakt ved sesongslutt, og fortsetter karrieren i Vålerenga. Han fikk totalt 80 kamper i Eliteserien for Sandefjord.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen