More

  Eliteserie-overgangene 2023: Rosenborg

  Vi ser på Rosenborgs overganger hittil denne vinteren.

  Første serierunde i sesongen 2023 er fortsatt drøyt tre måneder unna, men vi gleder oss såpass mye at vi starter nedtellingen allerede nå. Vi kommer til å gi deg overgangene til alle klubbene, og etter hvert som alle blir presentert, vil de også bli fortløpende oppdatert. Sist så vi nærmere på Odd, i dag tar vi turen til Rosenborg.

  Inn:

  Morten Bjørlo – HamKam

  Midtbanespilleren ankommer vederlagsfritt fra Hamar, etter at 27-åringens kontrakt med HamKam løp ut etter sesongslutt. Han har tidligere spilt for blant annet Egerdund, Nest-Sotra og Strømmen.

  Santeri Väänänen – HJK Helsinki

  Nok en spiller som kommer gratis til Lerkendal etter at kontrakten hans med HJK Helsinki gikk ut 31. desember. Den 20 år gamle finnen er en lovende midtbanespiller, og var blant annet kaptein for laget sitt mot Roma i Europa Leagues gruppespill.

  Ulrik Yttergård Jenssen – Nordsjælland

  Nok en bosmanspiller. Ulrik Yttergård Jenssens kontrakt med danskene gikk ut i desember, og forsvarsspilleren har tegnet en kontrakt ut sesongen 2026. Her får han muligheten til å spille mot storebror Ruben når Rosenborg møter Tromsø denne sesongen.

  Ut:

  Casper Tengstedt – Benfica

  Det ble bare et drøyt halvår på Lerkendal for dansken, som hadde en kort, men vanvittig tid i klubben. Han scoret 15 mål på bare 14 seriekamper for trønderne, som fristet Benfica tilstrekkelig til å bla opp over 100 millioner for danskens tjenester. Det er godt under et år siden han tjente til livets opphold i dansk 1. divisjon.

  Pawel Chrupalla – Wisla Plock

  Polakken hadde opprinnelig en låneavtale med Kristiansund, men skal i stedet spille fotball i hjemlandet for Wisla Plock, i den øverste divisjonen. 19-åringens låneavtale med Wisla gjelder ut kalenderåret.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen