More

  Eliteserie-overgangene 2023: Odd

  Vi tar tempen på overgangene i Skien.

  Første serierunde i sesongen 2023 er fortsatt drøyt tre måneder unna, men vi gleder oss såpass mye at vi starter nedtellingen allerede nå. Vi kommer til å gi deg overgangene til alle klubbene, og etter hvert som alle blir presentert, vil de også bli fortløpende oppdatert. Sist så vi nærmere på Molde, i dag går turen til Odd.

  Inn:

  Ole Erik Midtskogen – Kjelsås

  27-åringen har hatt en innholdsrik karriere. Ole Erik Midtskogen har vært innom både HamKam, Klaksvik og Dundalk, før han i 2021 vendte hjem til Norge og Kjelsås. Her fikk han to sesonger før han i år ble klar for Odd. Spissen har skrevet under på en treårskontrakt.

  Ut:

  Flamur Kastrati – Lagt opp

  Odds angriper valgte å legge fotballskoene på hylla i en alder av bare 31 år. Karrieren inneholdt klubber som Twente, Duisburg og Sandefjord før han avsluttet karrieren i Odd, der han tilbrakte de siste to sesongene. Kastrati kommer imidlertid til å fortsette i Skien som spillerutvikler.

  Odin Bjørtuft – Bodø/Glimt

  Odd kunne innkassere nærmere 15 millioner kroner for salget av Odin Bjørtuft. Forsvarsspilleren fikk 112 kamper for A-laget til Odd etter at han kom til klubben allerede i 2015. Han fikk sitt store gjennombrudd i 2019.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen