More

  Eliteserie-overgangene 2023: Molde

  Kommer det en Fofana-erstatter?

  Første serierunde i sesongen 2023 er fortsatt drøyt tre måneder unna, men vi gleder oss såpass mye at vi starter nedtellingen allerede nå. Vi kommer til å gi deg overgangene til alle klubbene, og etter hvert som alle blir presentert, vil de også bli fortløpende oppdatert. I går så vi nærmere på Lillestrøm, i dag går turen til Molde.

  Inn:

  Eric Kitolano – Tromsø

  Den ene av tre Kitolano-brødre har hatt en meteorisk til toppen av norsk fotball. Etter å ha startet i Ull/Kisa, gikk turen videre til Tromsø. Der imponerte Eric Kitolano såpass mye at Molde i januar valgte å forære midtbanespilleren med treårskontrakt. Kitolano spilte 90 kamper for TIL, og scoret blant annet mål mot nettopp Molde.

  Ut:

  David Datro Fofana – Chelsea

  Det har vært stille på overgangsfronten i Molde i vinter, men Fofanas overgang til Chelsea har selvfølgelig skapt bølger. Londonerne la 12 millioner euro på bordet for 19-åringens tjenester, og dermed har moldenserne fått en solid pengebunke på å både finne en erstatter for Fofana, samt forsterke resten av troppen. Spissen scoret 15 mål på 42 Eliteserie-kamper for Molde.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen