More

  Eliteserie-overgangene 2023: HamKam

  Kamma forbereder andre strake sesong i toppdivisjonen.

  Første serierunde i sesongen 2023 er fortsatt drøyt tre måneder unna, men vi gleder oss såpass mye at vi starter nedtellingen allerede nå. Vi kommer til å gi deg overgangene til alle klubbene, og etter hvert som alle blir presentert, vil de også bli fortløpende oppdatert. I går kikket vi nærmere på FK Haugesund, mens i dag tar vi turen tvers over landet til Hamar.

  Inn:

  Tore André Sørås – KFUM

  Den 24 år gamle midtbanespilleren ankommer Briskeby fra KFUM. Sørås var en viktig brikke på et imponerende Kåffa-lag, som ikke var langt unna å rykke opp til Eliteserien. Han har umiddelbare ambisjoner om å vise seg god nok for toppdivisjonen.

  John Olav Norheim – Jerv

  HamKam har også forsterket forsvaret i form av John Olav Norheim. 27-åringen spilte 83 kamper og scoret imponerende 11 mål for Jerv, og har signert kontrakt med HamKam ut sesongen 2025.

  Henrik Udahl – Vålerenga

  Kamma tok mange på senga da de i desember annonserte overgangen for Henrik Udahl, og blir ansett som et lite kupp. 25-åringen ankommer Briskeby med gode skussmål fra Vålerenga, men hovedpersonen selv mente dette var en flott klubb å komme til. Angrepsspilleren har signert en fireårskontrakt med hedmarkingene.

  Ut:

  Ingen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen