More

  Eliteserie-overgangene 2023: FK Haugesund

  Vi tar turen til Haugesund.

  Første serierunde i sesongen 2023 er fortsatt drøyt tre måneder unna, men vi gleder oss såpass mye at vi starter nedtellingen allerede nå. Vi kommer til å gi deg overgangene til alle klubbene, og etter hvert som alle blir presentert, vil de også bli fortløpende oppdatert. Vi startet med Bodø/Glimt, fortsatte med Brann, og tar i dag turen til Haugesund for å se om de har gjort noen handler hittil.

  Inn:

  Kjartan Kari Halldorsson – Grotta

  Islendingen ankommer Haugesund med meget gode skussmål fra Sagaøya. Halldorsson scoret 17 mål på 19 kamper for 2. divisjonsklubben Grotta forrige sesong, og er bare 19 år gammel. Spissen trente med Haugesund i oktober, og rogalendingene har blitt tilstrekkelig overbevist til å gi Halldorsson permanent avtale.

  Claus Niyukuri – Vard

  22 år gamle Niyukuri startet karrieren i Kopervik IL, og har siden gått gradene frem til å ha signert fireårskontrakt med FK Haugesund. 22-åringen er en meget fysisk midtstopper, som ikke kommer til å vike en tomme i duellene i kommende Eliteserie-sesong.

  Ut:

  Nikolas Walstad – Stabæk

  Den 25 år gamle midtstopperen har reist på sesonglangt låneopphold til Stabæk, og bæringene har opsjon på kjøp. Walstad ønsket selv å reise østover. Han kom til Haugesund fra Mjøndalen forrige sesong, og fikk totalt 30 kamper for FKH, 27 i serien og tre i cupen.

  Andreas Endresen – Vard

  Spissen har tilbrakt det siste halvannet året på lån i Vard, og klubben har nå hentet 19-åringen på permanent overgang. Andreas Endresen er spiss av natur, men fikk bare tre innhopp i Eliteserien for Haugesund, samt én kamp fra start i cupen. For Vard har han hittil scoret fire mål på 30 kamper.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen