More

  Eliteserie-overgangene 2023: Bodø/Glimt

  Nedtellingen har startet!

  Første serierunde i sesongen 2023 er fortsatt drøyt tre måneder unna, men vi gleder oss såpass mye at vi starter nedtellingen allerede nå. Vi kommer til å gi deg overgangene til alle klubbene, og etter hvert som alle blir presentert, vil de også bli fortløpende oppdatert. Vi starter med fjorårets sølvvinnere, Bodø/Glimt.

  Inn:

  Omar Elabdellaoui – uten klubb

  Til tross for at Alfons Sampsted har forlatt Aspmyra, er det vanskelig å se for seg at Bodø/Glimt har blitt svekket på backplass etter den norske landslagsbackens ankomst. Omar Elabdellaoui har nylig returnert i fotballen etter den langvarige øyeskaden, og fremstår som en sterk signering av Kjetil Knutsen og kompani.

  Ut:

  Alfons Sampsed – FC Twente

  Bodø/Glimts pålitelige høyreback ble hentet til klubben i 2020, og har hatt noen eventyrlige år i Bodø. Islendingen var en viktig brikke i mannskapet som spaserte seg til to av de mest imponerende seriegullene vi har sett på disse breddegrader, og som har slått kraftig fra seg i Europa med blant annet storseier mot José Mourinhos Roma. Etter tre år på Aspmyra, har Alfons Sampsted imidlertid valgt å fortsette karrieren i Nederland og Twente.

  Ola Solbakken – AS Roma

  Ola Solbakkens karriere har virkelig skutt fart i Bodø/Glimt. Den dribleglade kantspilleren var en av banens absolutt beste i nedsablingen av Roma, og siden har ikke italienerne tatt øynene fra ham. Ble klar for den italienske hovedstadsklubben i november, og ankommer Roma, som Sampsted, på free transfer.

  Nikita Haikin – Free transfer

  Bodø/Glimts solide sisteskanse takker for seg etter fire bunnsolide år i klubben. Leverte noen formidable prestasjoner både i Eliteserien og Europa.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen