More

  Elias Hagen klar for Vålerenga

  Elias Hagen ankommer hovedstaden med fortid i Bodø/Glimt.

  Vålerenga kjøper den tidligere Bodø/Glimt spilleren Elias Hagen fra IFK Göteborg. Det ble klart mandag ettermiddag. Den 23 år gamle midtbanespilleren startet 14 av klubbens 17 kamper i Allsvenskan denne sesongen, men Elias Hagen er likevel ikke helt fornøyd med hvordan ting har utviklet seg i IFK.

  LES OGSÅ: Oppsummering Eliteserien 16. runde

  Den høyreiste lysluggen imponerte voldsomt i Bodø/Glimt-drakta med flere overbevisende prestasjoner i både hjemlig serie og Europa, som til slutt overbeviste IFK om å hente ham til Göteborg for nærmere ti millioner kroner så sent som i februar. Bare et snaut halvår senere, er oppholdet i svensk fotball over for denne gang, og midtbaneankeret vender i stedet hjem til Eliteserien, for å forsøke å hjelpe Vålerenga opp av nedrykksstreken.

  – Jeg er født og oppvokst på Oslo øst, og når muligheten kom og det var et reelt alternativ var dette noe jeg hadde veldig lyst til. Jeg ønsker å bidra til at vi kommer ut av den situasjonen vi er i. Som Oslo-gutt har jeg selvfølgelig vært og sett Vålerenga spille flere ganger, så det blir utrolig kult å kunne ikle seg den kongeblå drakta å gå ut på Intility Arena, sier Elias Hagen til sin nye klubbs hjemmesider.

  Elias Hagen
  Elias Hagen Var Ikke Helt Fornøyd Med Tilstanden I Ifk Göteborg.

  23-åringen spilte to og en halv sesong i Grorud før han ble hentet til Aspmyra i august 2020, og vokste stort under tiden i Bodø/Glimt. Sportssjef i Vålerenga, Joacim Jonsson, er strålende fornøyd med å ha Elias Hagen på plass på Intility.

  – Elias har andre egenskaper enn det vi har fra før, og vil komplementere laget med sine ferdigheter. Han er en veldig ballsikker spiller som kan diktere tempoet i kampen. I tillegg er vi naturligvis alltid glade for å hente spillere som virkelig vil være i Vålerenga, sier Jonsson til klubbens hjemmesider.

  Vålerenga har hatt en forferdelig sesong hittil, og ligger nest nederst på tabellen i Eliteserien, og på direkte nedrykk. Lørdag tapte de det meget viktige bunnoppgjøret mot Sandefjord 2-3 i en høydramatisk affære i hovedstaden.

  Elias Hagen
  Stefan Strandberg Har Hatt En Tung Sesong, Men Får Nå Ny Lagkamerat.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen