More

  EFL-nytt

  Onsdag og flere agurknyheter som ikke fortjener egen sak. Derfor har vi samlet noen av dem her.

  Delap x 2 forsvinner: Kjennetegnet på Stoke-suksessen i Premier League var kastarmen til Rory Delap. De siste fire årene har kjempen jobbet som trener for klubben men valgte denne uken å forlate klubben. Mannen med over 208 kamper for Stoke var også en kort periode midlertidig manager da Nathan Jones fikk sparken i 2019. Helt tilfeldig, i følge Stoke, ser det også ut til at hans sønn Liam Delap forlater Stoke denne uken. Han har vært på lån fra Manchester City denne høsten men ventes nå å bli tilbakekalt før han lånes ut til ny klubb. Flere har den spennende angrepsspilleren på ønskelisten.

  FA vil undersøke: Under mandagens kamp mellom Oxford United og Arsenal dukket det før kampstart opp et uventet stort antall spill på at Ciaron Brown ville få gult kort. Brown fikk gult kort etter timen da han først lagde frispark for så å kaste ballen vekk i frustrasjon. Dette førte blant annet til stor jubel fra fremmøtte Arsenal-fans som hadde spilt på det gule kortet.

  Bristol Rovers barberer hodet: Spillergruppen til Bristol Rovers samt støtteapparat har alle bestemt seg for å barbere håret i støtte til Nick Anderton som gjennomgår kreftbehandling. 26-åringen fikk påvist kreft i juli og gikk i oktober gjennom operasjon. Senere ble han satt på cellegift da kreften har vist seg å være aggressiv.

  Andy Carroll fortsetter: Historien gjentar seg ikke. Suksess med Reading på kortidsopphold sesongen 2021/22 førte til at han gikk videre til WBA i januarvinduet 2022 før han i høst returnerte til Reading. I år har han derimot bestemt seg for å forlenge oppholdet i Reading helt frem til sommeren 2024. Carroll har vært en viktig brikke i en særs imponerende sesong for Reading så langt.

  King of Coventry: Mye rot i Coventry og en lang drakamp om eierskap. Nå er det for klubb og fans endelig slått fast at Doug King blir ny eier for klubben. Etter meldingen om oppkjøpet i november har det hersket tvil om oppkjøpet skulle falle i grus. Det gjør det altså da ikke.

  Wigan henter traver: Kolo Toure har slitt stort i innledningen som ny Wigan-manager. Nå har han hentet Steven Caulker tilbake til England i håp om å redde plassen. Om det er nok gjenstår å se.

  Ian Henderson redder Rochdale: Vi tar også med gårsdagens eneste kamp fra League Two. Bradford var storfavoritt hjemme mot Rochdale og tok oppskriftsmessig ledelsen. Men to mål fra Ian Henderson i andreomgang sikret en kjærkommen seier for bunnlaget som dermed klatret over streken. Til helgen venter en tøff hjemmekamp mot bunnrival Colchester.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen