More

  EFL-kåringene for mars

  En svenske blant navnene som er kåret til månedens spiller og manager for mars

  I Championship var det Michael Carrick som stakk av med prisen for månedens manager. Engelskmannen har hatt stor suksess med Middlesbrough etter at han tok over klubben i høst. Fire kamper gav ti poeng og hele 13 scoringer, deriblant 4-0 og 5-0 over Preston og Reading. Kåringen kommer derimot bare dager etter kollapsen borte mot Huddersfield som nå gjør håpet om direkte opprykk syltynt.

  Svenske Victor Gyokeres ble månedens spiller i Championship. Angrepsspilleren kommer ikke til å herje i Championship neste år, men har ikke planer om å stoppe opp helt enda. Tre mål og tre assist ble det på Coventrys fire kamper i mars i en måned laget gikk ubeseiret gjennom. Som med Middlesbrough startet derimot april måned med en kollaps i 0-4 tapet hjemme mot Stoke.

  Alt om dagens runde i Championship får du her.

  Månedens manager i League One ble Ipswich sin egen Kieran McKenna. Tolv av tolv mulige poeng og null baklengsmål ble det i mars, med sterke resultater mot blant andre Bolton på bortebane. De har dermed fått fornyet håp om at direkte opprykk kan skje denne sesongen.

  Alfie May stakk av med prisen for månedens spiller i League One. Angrepsspilleren til Cheltenham noterte seg for fem mål og en målgivende i løpet av måneden, med drømmemål mot Fleetwood som i påfølgende kamp ble toppet med to eventyrlige scoringer i 3-0 seieren borte mot Peterborough. Målet fra midtbanen er det bare å lete opp for de som ikke har sett scoringen enda. Alt om Cheltenham og resten av runden i League One kan du lese her

  League Two gir prisen for månedens manager til Northamptons Jon Brady. Manageren har funnet vinnerformelen med laget sitt, noe som har tatt de opp på direkte opprykk igjen. 13 poeng av 15 mulige ble det i løpet av mars måned, i tillegg til de fire kampene uten baklengs.

  Salfords Callum Hendry stakk av med prisen for månedens spiller med mål eller målgivende i hver av deres fem kamper. Midtbanespilleren endte dermed opp med fire mål og to målgivende kamper, deriblant et viktig og flott mål i bortekampen mot Stockport.

  Alt om dagens runde i League Two kan du lese her

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen