More

  Dyche endelig bekreftet

  Tidligere Burnley-manager Sean Dyche er tilbake i Premier League, når han nå omsider er bekreftet som Frank Lampards etterfølger som Everton-manager. 51-åringen har signert kontrakt for to og et halvt år.

  Atskillige ble linket til den ledige stillingen, inkludert Ralph Hasenhüttl, Duncan Ferguson, Davide Ancelotti og Marcelo Bielsea. Til slutt sto det mellom sistnevnte tidligere Leeds-boss og Dyche, og den utskjelte Toffees-ledelsen falt – ikke helt overraskende – til slutt ned på Dyche som rett mann på rett plass til rett tid.

  Sean Dyche skrev historie i Burnley, der han var sjef i nesten ti år. Ved to anledninger ledet han klubben til Premier League, og til tross for svært beskjedne ressurser lyktes han å holde klubben i eliten i fem strake sesonger etter opprykket i 2016. I Everton tar han opp kontakten med James Tarkowski, Michael Keane og Dwight McNeil, som alle var en viktig del av hans 4-4-2-regime på Turf Moor.

  I Everton får han hendene fulle fra dag én. The Toffees har tatt totalt ett poeng fra sine siste syv kamper, og har bare Southampton bak seg på tabellen. Neste to kamper spilles mot ligaleder Arsenal og byrival Liverpool.

  Everton har slitt med manglende resultater, valgte å sparke mannen som reddet klubben fra nedrykk forrige sesong, og står nå også i fare for å miste noen av sine beste spillere. Abthony Gordon er på vei til Newcastle, mens Amadou Onana blir forsøkt vervet av både Arsenal og Chelsea. Jo, Dyche får definitivt nok å gjøre. Samtidig er det vanskelig å se en manager som kunne passet bedre inn, i situasjonen Everton nå befinner seg.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen