More

  Duket for Harry-handel

  Det ble allerede i mai meldt at Harry Kane hadde varslet at han ville bort fra Tottenham. Signaler ble sendt da Mauricio Pochettino forlot klubben i fjor, men operasjon overtakelse var vellykket og Kane fikk dermed også vise seg frem under ledelse av Jose Mourinho.
  Etter nok en tomhendt sesong ga uansett Kane beskjed i mai, før Europamesterskapet, at han ønsket seg bort. Storscoreren skal da ha gitt sin agent beskjed om at han ønsket å bli værende i Premier League, og Chelsea, Manchester United og Manchester City skal tidlig ha meldt sin interesse.
  I juni skal så Manchester City har sendt bud pålydende 100 millioner pund, bare for å bli møtt med en kald skulder av Spurs-ledelsen.
  Tottenham vil slett ikke selge sin kaptein, og om de første skal selge – så krever de 160 millioner pund, og primært at en eventuell kjøper befinner seg utenfor England.
  Hovedstadsklubbens lagkaptein, leder, toppscorer og Spurs-fansens store helt har nå svart. Svaret har vært å ikke møte til trening. En taktikk som har blitt brukt av atskillige storstjerner tidligere, uten at dette av den grunn gjør Kanes oppførsel enklere å tilgi.
  Spurs-ledelsen varsler nå kraftige bøter til lagkapteinen, men i tilfeller som dette ender det sjelden med annet enn at spilleren til slutt blir solgt. Mest trolig til City.
  -Jeg ser frem til nye år. Det har vært fantastisk å spille Champions League i strake sesonger, mens vi også har håp om å nå langt både i Premier League og i FA-cupen, sa Kane etter i 2018 å ha signert lukrativ seksårskontrakt. 
  Nå har Tottenham for andre sesong på rad endt utenfor Champions League-plassene, og da virker Kane å ha fått nok av titteltørken. 
  Manchester City får sin perfekte erstatter for Sergio Agüero, Tottenham får flust med pundsedler, mens Kane får både spinnvill lønn, og med stor sannsynlighet trofeene han lengter etter.
  En ting han ikke får, er respekt fra fotballfansen. Verken fra de som holder med Tottenham, eller noen andre lags supportere. Kan hende med unntak av noen himmelblå fra Manchester.
  Personlig håper jeg bare avgjørelsen kommer før helgen. Jeg har et tabelltips å sette opp.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen