More

  Drømmen om Europa

  Tidig avspark for helgens Premier League-runde, når det allerede i kveld tas avspark mellom Fulham og Wolves på Craven Cottage. Før sesongstart ville nok mange tippet dette skulle være en nedrykksthriller, men nei. Wolves er riktig nok i feil ende av tabellen, men Fulham har tatt Premier League med storm etter opprykket.

  Med hjemmeseier langs Themsen i kveld vil Fulham stå med 41 poeng etter 25 kamper. Ingen andre nyopprykkede Premier League-klubber har maktet det samme i en sesong med 38 kamper. Med seier i kveld vil Fulham også være á poeng med Newcastle. Drømmen om Europa lever i beste velgående!

  *Alt om alle helgens Premier League-kamper kan du lese her. Er du ikke digitalabonnent? Første måned er GRATIS!

  Fulham – Wolverhampton
  Craven Cottage
  Fredag 21.00

  Drømmen Om Europa Willian Scaled
  Drømmen Om Europa 2

  Fulham var nok noe heldige som fikk med seg alle tre poeng fra Brighton forrige helg, men laget flyter på en solid medgangsbølge og selvtilliten er skyhøy. I tredje kamp på rad holdt The Cottagers nullen, og dette til tross for at sisteskanse Bernd Leno har fått 43 avslutninger mot seg. Totalt elleve ligakamper er vunnet, og siden VM-pausen er det bare Manchester United som har innkassert flere trepoengere. Mot Wolves har man imidlertid gått fem strake uten seier. Tom Cairney og Neeskens Kebano er skadet, mens toppscorer Aleksandar Mitrovic meldes usikker.

  Etter strake seirer mot Liverpool og Southampton var Wolves forventet å ta nye steg på tabellen gjennom også å ta full pott hjemme mot Bournemouth. Ulvene styrte da også kampen frem til baklengsmålet, men fortsatt sliter man med å få det til å klikke offensivt. Målløse av banen i elleve Premier League-kamper denne sesongen, inkludert i det omvendte møtet med Fulham. Hee-Chan Hwang, Chiquinho, Sasa Kalajdzic og Boubacar Traore er skadet. Mario Lemina returnerer fra suspensjon.

  Odds fra Norsk Tipping:
  H: 2.45
  U: 3,15
  B: 2,90

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen