More

  Drømmemål sikret uavgjort på Selhurst Park

  Tett og jevnt på Selhurst Park med VAR i fokus nok en gang.

  Bruno Fernandes så ut til å bli matchvinner med sin scoring minuttet før pause. Men i det klokken passerte 90 minutter vartet Michael Olise opp med drømmemål og sikret 1-1.

  Det skjedde ikke alt for mye de første 45 minuttene på Selhurst Park der Wout Weghorst hoppet rett inn i startoppstillingen til Erik ten Hag. Fem minutter før pause ble det imidlertid action i begge ender av banen. Odsonne Édouard hadde bare fått delt ut en stygg albue de første 40 minuttene men fikk her et drømmetreff fra 20 meter, bare for å se at David De Gea vartet opp med en fantastisk redning da han slo ballen i tverrliggeren og over. Minuttet før pause var det isteden gjestene som skulle få den forløsende scoringen. Marcus Rashford spilte Christian Eriksen vakkert gjennom og den danske maestro fant sin likesinnede Bruno Fernandes som enkelt og kontant kunne sette 1-0 fra 13-14 meter.

  Crystal Palace åpnet best de siste 45 anført av en god Will Hughes og en pigg Wilfried Zaha prøvde de seg uten at de helt store sjansene dukket opp. United kom seg etter hvert til hektene og skulle hatt straffe da innbytter Scott McTominay ble felt i 16-meteren. VAR presterte utrolig nok å la den gå noe som igjen gav hjemmefansen en vitamininnsprøyting.

  De Gea måtte igjen i aksjon på en strålende heading av Marc Guéhi. Kampen så ut til å ende med borteseier men på overtid fikk Crystal Palace frispark i farlig posisjon. Michael Olise stilte seg opp og sendte ballen vakkert via tverrliggeren og i mål bak en sjanseløs De Gea. Begge lag kunne avgjort det i løpet av noen hektiske overtidsminutter, men det ble til slutt et poeng til hvert av lagene.

  Et ekstra skår i gleden for Manchester United er det at Casemiro fikk sitt femte gule for sesongen og derfor må stå over kampen mot Arsenal til helgen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen