More

  Det nærmer seg avspark i M55-derbyet

  Blackpool og Preston møtes til sesongens første West Lancashire-derbyet for sesongen. For mange kalles det bare M55-derbyet på grunn av motorveien som går mellom de to rivalene. 13.30 smeller det uansett fra Bloomfield Road.

  Det skiller tolv plasser og seks poeng mellom lagene før møtet på Bloomfield Road i ettermiddag. Blackpool trøbler i den vanskelige andresesongen og manager Michael Appleton har funnet livet etter Neil Critchley småtungt. Appleton er i sin andre periode som Blackpool-manager og akkurat nå går det mot avskjed innen kort tid. Kanskje er presset ekstra stort før dagens kamp siden Critchley selv måtte forlate Aston Villa for bare 24 timer siden.

  BLACKPOOL

  Det har vært en utrolig rar høst for Blackpool. Fra det fantastiske til det helt grusomme. Den siste uken har vært et strålende bevis på dette. Først banket de Watford 3-1 hjemme og deretter var de sekunder unna sin andre seier på to mulige borte mot Sheffield United. Den dramatiske kampen endte med tre røde kort til Appletons menn som måtte se de tre poengene glippe i det 98 minutt. Få dager senere ventet et redusert mannskap på et nytt godt resultatet, men endte opp med 1-3 hjemme mot et Hull-lag helt ute av form. Der ble det heller ingen scoringer for Jerry Yates som stod med fire mål på de seneste to kampene. Med bare to poeng ned til WBA under streken kan det fort være dem selv som befinner seg der før helgen er omme.

  PRESTON

  En rar høst har det også vært for Preston denne sesongen. De startet sesongen med 0-0 i fem av deres seks første kamper og stod med en målforskjell på 2-2 etter åtte kamper. Det har blitt noe bedring fremover på banen samtidig som det solide forsvaret også har sluppet litt opp. Etter solide seiere mot WBA og Sheffield United ble det to tap på rappen mot Bristol City og Stoke før de slo tilbake med en knepen 1-0 seier borte mot Huddersfield i midtuken. Dødballmålet til Greg Cunningham opp på niendeplass med bare to poeng opp til PO. Ryan Lowe sitt mannskap er en outsider til de fire plassene men da må de vinne tøffe derbykamper som denne. Da hjelper det nok at de har tatt over tronen som ligaens beste bortelag.

  Skader

  Hjemmelaget mangler fortsatt fireren Jordan Gabriel, Kevin Stewart, Keshi Anderson og Jake Beesley. I tillegg er Shayne Lawery ute med suspensjon etter sitt røde kort etter kampslutt mot Sheffield United. For bortelaget vil Troy Parrott være utilgjengelig i perioden før VM grunnet sin hamstringskade.

  TIPS

  Det er ikke uvanlig med hjemmeseiere i disse oppgjørene. Til tross for at de ikke hadde møttes i ligasammenheng siden 2010 før fjoråret ble det hjemmeseiere i begge kampene der også. Blackpool med to sentrale forsvarsspillere tilbake etter suspensjon og et Bloomfield Road på bristepunktet kan fort vippe Preston av pinnen her. Vi går for H til 3.00 i odds hos Coolbet.

  Kampene som starter 16.00 er som følger:

  • Blackburn – Birmingham
  • Boro – Huddersfield
  • Millwall – WBA
  • QPR – Wigan
  • Reading – Bristol City
  • Rotherham – Hull
  • Sheffield United – Norwich
  • Stoke – Coventry
  • Sunderland – Burnley

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen