More

  Det gikk som det måtte gå

  Det gikk ikke helt som jeg antok i min forrige Fantasy-blogg. Det gikk faktisk enda verre.

  Fast bestemt på ikke å følge saueflokken med Haaland som kaptein, til tross for at smått udugelige Southampton denne gang sto på motsatt halvdel av de himmelblå.

  Som sagt så gjort.

  Som lovet ble kapteinsbindet denne gang gitt Jarrod Bowen, den offensive West Ham-vingen som jeg mente viste fjorårstakter i sin forrige kamp.

  Det vil si; kapteinsbindet var gitt Bowen før lillebror ringte meg med et frekt forslag om å utnevne Reece James til kaptein. Chelsea-backen var jo storveis i Champions League, og dette kunne jo umulig gå galt? Jeg lytter sjelden til råd om fotball eller Fantasy, men dette ga jo faktisk mening.

  Graham Potter kan ha lyttet til samtalen, han valgte i alle fall å benke formspiller James. Med kapteinen på benk satte man seg ned for å se West Ham, og jaggu tok det en halvtime før Bowen sendte Hammers i føringen.

  Nuvel. Aldri så galt at det ikke er godt for noe.

  Med Reece James på benk overtok jo faktisk Haaland kapteinsrollen på mitt stolte Fantasy-lag! Det vil si, frem til Potter kvarteret før slutt følte for å gi James litt lufting på banen. 2 poeng til min kaptein der, altså.

  Men resten av laget, da?

  Vel, backrekka ga totalt 3 poeng. Da mye takket være den alltid overlegent smarte taktikken med å bytte tidlig. Plutselig hadde jeg ikke spillere nok til å fylle forsvaret.

  Reservekeeper Sá dro 2 poeng. På midtbane leverte Trossard sin svakeste kamp på et halvår, mens Luis Diaz hinket skadet av banen. Harvey Barnes leverte også til 2 poeng på børsen.

  Det Gikk Som Det Måtte Gå F1
  Det Gikk Som Det Måtte Gå 3

  Totalt endte jeg denne gang opp med formidable 36 poeng (nei jeg har ingen på banen i kveldens batalje mellom Forest og Villa). Bare Nicklas i min internliga leverte svakere poengsum, men jeg ser nå at han sov seg fra deadline – og stilte med ellever hvor fem av elleve var skadet og ikke spilte.

  Selv Kjetil, som jeg forrige uke Fantasy-outet, gjorde det bedre. Mye bedre!

  Nå da?

  Hoder skal rulle!

  Wild Card’et ble hentet ut av ermet allerede lørdag kveld, og det har blitt byttet mye de siste to dagene. Liverpool har jeg gitt opp, og med Diaz skadet går jeg fra én til null Liverpool-spillere.

  Det Gikk Som Det Måtte Gå Fw
  Det Gikk Som Det Måtte Gå 4

  Favorittspiller Eze, som jeg nevnte forrige uke, rakk jeg forresten akkurat å selge før han lørdag ble matchvinner for Palace. Ja, og Olise – som bidro med målgivende. Solgt!

  Men neste helg snur det.

  Banna bein!

  *Trenger du tips og råd om Fantasy? Send meg en epost på kim@tipsbladet.no. Eventuelt ikke.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen