More

  -Det er CL-resultatene jeg dømmes på

  Manchester City har vunnet ni trofeer siden Pep Guardiola ble ansatt i 2016, men målet om europeisk herredømme er fortsatt ikke nådd.

  -Det er suksess i Europa jeg dømmes på, innrømmer 52-åringen før han i dag leder sine himmelblå ut til returkamp mot RB Leipzig.

  Leipzig viste etter pause i omvendte møte at de kan skape problemer for alle, men Citys hjemmestatistikk taler for seg selv. Ikke siden 2018 (Lyon) har City tapt en hjemmekamp i Champions League. Av 23 kamper siden da er 21 vunnet.

  Tirsdagens Champions League-oppgjør:

  Porto – Inter

  Porto gjorde seg på ingen måte bort i det første møtet, men måtte til slutt reise hjem med 0-1-tap i bagasjen etter at Romelu Lukaku scoret fire minutter før slutt. Portugiserne er imidlertid optimistiske da man i 1/8-finalen i 2019 slo ut Roma og i 2021 slo ut Juventus. Begge gangene måtte det ekstraomganger til for å skille lagene. Klar svekkelse her at stjernespiller Otávio (mb) er ute med karantene. Evanilson (a) er fortsatt skadet mens Francisco Meixedo (k) er usikker.

  Inter har vært fryktelig ustabile på slutten. 1-0-seieren mot Porto ble fulgt opp av serietap mot Bologna. Grei hjemmeseier mot Lecce fulgte, men fredag gikk det galt igjen med sjokktap borte mot Spezia i serien. Kun ett poeng er dermed tatt på de tre siste bortekampene i serien og det lover ikke godt foran møtet på Estádio Do Dragão. Milian Skriniar (f) og Joaquin Correa (mb) er usikre.

  Odds:

  H: 2,80

  U: 3,20

  B: 2,50

  Manchester City- RB Leipzig

  1-1 i det første møtet. Der dominerte Manchester City stort i 1. omgangen, men det ble med Riyad Mahrez’ scoring rett før halvtimen var spilt. I 2. omgangen tok RB Salzburg fullstendig over og stortalentet Josko Gvardiol utlignet fortjent 20 minutter før slutt. Manchester City bør imidlertid vært optimistiske med tanke på avansement. Her hjemme står vertene med 21-2-0 på sine 23 siste kamper i Champions League. Det siste tapet kom mot Lyon i gruppespillet i 2018. Ingen nye skadeproblemer i troppen.

  RB Leipzig kommer til å satse på kontringer, men stiller i denne kampen klart svekket. Stjernespiller Christopher Nkunku (mb) er igjen ute med skade. Xavier Schlager (mb) ble også skadet i 1-2-tapet for Borussia Dortmund og blir ute i minst to måneder. Fra før mangler Abdou Diallo (f) og Peter Gulacsi (k) mens Andre Silva (a) og Lukas Klostermann (f) er usikre etter sykdom.

  Odds:

  H: 1,30

  U: 5,10

  B: 9,20

  Alle odds er hentet fra dagens 75-årsjubilant på Hamar

  -Det Er Cl-Resultatene Jeg Dømmes På Nt75
  -Det Er Cl-Resultatene Jeg Dømmes På 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen