More

  Derfor bør du spille V75 i helga

  Det V75 både i Norge og Sverige denne lørdagen og objektene står i kø. Spillerne kan forvente seg høy utbetaling om vi klarer syv rette.

  En ekstremt vanskelig omgang venter oss på Bjerke i kveld. Allerede i første avdeling bruker jeg bare en A-hest og denne er nesten ikke rørt i spillet. Er formidabel på distansen og det ligger an til at han får løpet sitt her. Vi kan innlede med en 30-oddser i spillet altså. 

  I V75-2 er det dags for det tradisjonsrike Johan Widdings Minneløp. Det er to a-hester for meg her og førstevalget mitt er en spesiell hest som absolutt ikke leverer hver eneste gang. Derimot har vi fått lære en tøff lekse hva gjelder denne og alt tyder på at den skal prestere supert i dag. 5-10% i spillet vil jeg anslå.

  I V75-3 støter vi på storfavoritten Voje Dino. Det er vel ikke så mye å si på det? Blir han overflydd? Det er mange ting å ta tak i her… 

  Lars Laumbs jeve pokal skal deles ut i V75-4. Det er mange om beinet og det er ikke minst utrolig formsterke hester på farten. Det betyr at vi kan ganske enkelt skille på hestene. Det nytter ikke å komme til start i dette løpet uten full form. Dagens nest beste banker lanseres i dette løpet. 

  V75-5 er hoppeløpet for varmblods. Det er hester som er vant til å møte på hverandre og den som gidder å gjøre jobben i arkivet klarer fint å løse dette. To A-hester er selvskrevne og begge MÅ spilles her. Dessuten er de to fine hester som lurer rett bak… 

  Dagens Dobbel innleses i denne avdelingen og her kan det skje mye? Alle skal bankerspille Brenne Røn, men på min rank står han ikke engang først. Dere som følger tipsene mine vet at jeg anbefalte banker i mot da han var gigafavoritt mot lite spilte Alm Randers på Biri for noen måneder siden. Igjen har jeg funnet et herlig uttak som jeg tror kan slå Brenne Røn selv fra dødens… 

  V75-7 og alt skal avgjøres. Thai Targaryan er for meg det komplette overspillet i omgangen. Her syns jeg spillerne bør studere løpet en gang til, altså. Den skal ikke engang være favoritt slik jeg ser det. A-hest ja, men favoritt nei. Hva har vi å by på her? 

  Men før Bjerke tar fatt på sin V75-omgang skal vi også til Sverige og Bergsåker hvor vi også har tips. Her spiller vi om titals millioner kroner og vi kan hjelpe deg på veien mot å tilby gjennomarbeidet rank og tips.

  • V75-1: Superspennende scenario jeg har regnet meg frem til. Førstevalget kan vinne dette fra tet. 
  • V75-2: “Motstanden i dag er dønn riktig og det er veldig god vinnersjanse…”
  • V75-3: RETT UT MAGISK INNTRYKK!!
  • V75-4: OH LA LA!! FOLKENS! HER MÅ VI TIL LUKENE PÅ KJEMPESKRELL! KLART FØRSTEVALG! 
  • V75-5: DAGENS  BESTE SPILL? Jeg har funnet ut toppinfo i arkivet mitt. Kan vinne dette til 25x i lukene. 
  • V75-6: Mange kommende topphester på farten i denne bronsedivisjonen. Derfor viljeg helt klart gå knallhardt ut på uttaket mitt i dette løpet. 
  • V75-7: HELT HELT VILL A-TRIO AVSLUTTER OMGANGEN

  Helga avsluttes med en enormt spennende, internasjonal V6-omgang med jackpot på Forus. Det er vår hjemmebane og vi inngående kunnskap om alle starthestene her.

  For bare 399,- får du tilgang til alle våre tips denne helga. Det er en rabatt på hele 650 kroner. Vi håper at vi kan hjelpe dere på veien til store gevinster.

  PS: Tipsene kjøpes på Trotting.no som er en heleid datterside til Tipsbladet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen