More

  Derfor bør du spille på trav i kveld

  Det ligger 28 millioner kroner i potten for de som klarer 8 riktige i kveld. Vi hjelper deg i kampen om millionene.

  Derfor Bør Du Spille På Trav I Kveld 52202135603 Ae7D4E2000 C
  Toppkusk: Ørjan Kihlstrøm Bruker Å Ta Godt For Seg På Onsdagene. Foto: Trav365.No

  I travspill blir premiepotten beregnet ut fra omsetning. Det gjør det også i dag, men i tillegg ligger det 17 millioner kroner i potten før omsetningspengene ramler inn i gevinstpotten. Med normal omsetning i kveld blir det da hele 28 millioner kroner i åtterpotten. Det er betingelser som gjør at det er en veldig god grunn til å prøve lykken i kveld.

  Hvordan bør du spille? Det er mange måter å spille på. Noen spiller med lotto-metoden, andre spiller med lykketall og så videre. Jeg er veldig glad i de spillerne som gjør dette, for det gjør jobben min mye lettere. Hestespill er nemlig kompetanse, og i lengden vil “lykkespillerne” bare bidra til at vi som spiller med kunnskap “tar” de pengene. Derfor er det aller beste å bruke masse tid på å analysere alle aspektene med løpene og alle hestene for så å ta noen bedre og mer kalkulerte beslutninger om hvilke hester som kan spilles og hvilke som ikke kan.

  Men som nybegynner så vil dette virke skremmende å begi seg ut på egne analyser direkte. Det er det forsåvidt også. Og stol på meg: Det er en dyr utdannelse. Til og med veldig dyr. Derfor kan en inngang kan være å lese tips fra kyndige spillere. Finne ut hva de vektlegger og hvordan de gjør sine valg. Det fins mange gratis-tips som kan være verdt å lese. Men jeg skal være såpass brutal å si at det fins ingenting som er dyrere enn dårlige tips.

  Naturligvis vil jeg derfor anbefale dere å bruke noen kroner på våre tips som har vist seg at er de beste i lengden. Det er selvsagt ingen garantier for at man vinner penger, men i lengden vil det gi dere store fordeler. I kveld har vi en spennende tipspakke til kundene

  Tipsbladets egen travtipstjeneste, Trotting.no, byr på disse overskriftene til tipsene denne onsdagen. Tipsene koster 259 kroner og har analyser av alle åtte løpene. Kanskje er det din tur å vinne med våre tips i dag?

  V86-1  TOPPSPILL INNLEDER. KLINK VINNER?

  V86-2  SÅ FANTASTISK UT NYLIG – IKKE RØRT I DAG. 20-ODDSER?

  V86-3  BLIR STADIG BEDRE OG BEDRE – STERK TYPE! 6-7 PROSENT I SPILLET! 

  V86-4  KAN HELT KLART VÆRE EN KLINK VINNER. 2-5-VALG I SPILLET! 

  V86-5  DET SKILLER LITT PÅ HESTENE HER? A-DUO ER SPILLLET! 

  V86-6  DENNE HAR JEG VENTET PÅ. SJOKKBUD HER – MEN IKKE FOR MEG! 

  V86-7 VI KAN DA IKKE GI OPP VERSACE FACE? Klar A-hest sammen med to andre SUPERHESTER! 

  V86-8 5-PROSENTER KAN VÆRE VINNEREN HER. SÅ MAGISK UT NYLIG OG SPILLERNE ER PÅ BÆRTUR

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen