More

  Derbydag i Wales

  Swansea tar imot Cardiff til det som blir det 115 møte mellom de to klubbene. South Wales-derbyet har over tid utviklet seg til å bli et av de mest fyrige derbyene i Storbritannia, og vi kan forvente fyr i teltet på Liberty Stadium i dag også. Fjoråret var faktisk første gang i deres 113 år lange historie at et lag gikk seirende ut av begge oppgjørene. Swansea endte opp med 3-0 og 4-0 under fjorårets sesong og kan skryte av det i lang tid, om ikke Cardiff gjør det samme denne sesongen.

  SWANSEA

  Sakte men sikkert har Swansea klatret oppover på tabellen denne høsten. Som i fjor startet de sesongen med en rekke svake resultater men har nå vunnet fem av deres seks siste kamper. Etter fire strake seiere ble det en skikkelig nedtur med 0-4 mot Burnley og utvisning på deres storscorer Joel Piroe. De slo i midlertidig kraftig tilbake i midtuken da de snudde 0-2 til 3-2 i hjemmemøte med Reading med en uvanlig matchvinner i Jay Fulton. Manager Russell Martin har nok med seg mye selvtillit inn til møte med rivalene etter deres to seiere mot dem sist sesong til tross for at Piroe mangler i denne.

  CARDIFF

  Midlertidig manager Mark Hudson er vel vitende om at hans lag bare har vunne en av de siste syv møtene mot Swansea. Den tidligere stopperkjempen fikk en god start på managerjobben med syv poeng på hans tre første kamper men har siden sett laget tape to strake. 0-1 hjemme mot Coventry ble fulgt opp av 0-3 borte mot QPR i midtuken etter et billig rødt kort til Jack Simpson etter knappe kvarteret. The Bluebirds har ikke tapt tre på rad siden april og håper nok på å unngå det samme her også. Cardiff ligger på 20 plass før kampstart med to poeng ned til nedrykksstreken og seks poeng opp til dagens motstander på niendeplass.

  TIPS: H

  Form, tidligere oppgjør og hjemmebanefordel gjør sitt til at vi gir Swansea tipset. Med 2.22 i odds hos Coolbet får man greit betalt til tross for at det er et derby som alltid gjør det litt mindre forutsigbart.

  Samtidig spilles også oppgjøret Watford-Luton

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen