More

  Derby på beste vest: Asker – Bærum

  Asker – Bærum
  PostNord-ligaen avdeling 2
  Lørdag kl. 16:00
  Føyka kunstgress
  Lørdag spilles lokaloppgjøret mellom Asker og Bærum på Føyka stadion i Asker, et derby Bærum ikke har spesielt gode minner fra forrige sesong. Da vant Asker begge oppgjørene med til sammen 5-1. Det ligger imidlertid an til å bli jevnere mellom disse lagene denne sesongen, og lørdag fikk Bærum senket skuldrene med sesongens første seier på bekostning av Alta.
  Bæringene kom imidlertid under tidlig i andreomgang, men en sterk snuoperasjon og seiersmål i det 90. minutt sørget for tre meget viktige poeng på Kadettangen.
  – Denne tror jeg var veldig viktig for spillergruppa nå, og det gjør at vi får troa på det vi driver med. Det har vært litt opp og ned hittil. Vi hadde en dårlig vinter med mye Covid, og en del spillere som fikk lite spilletid på grunn av det. Vi har til tider vært veldig bra, men mot Frigg (1-4-tap red.anm.) var vi helt elendige. Det var til tider bra igjen mot Alta, selv om de scora på sin første avslutning, men det var en veldig viktig seier, understreker Bærum-trener Bård Heggset overfor Tipsbladet.
  Onsdag kveld ble det nok et poeng i potten med 2-2 hjemme mot Levanger. Også da kom gultrøyene under to ganger, men utlignet trøndernes ledelse ved begge anledninger. Imidlertid liten tid til hvile i det som har vært en hektisk uke for Heggsets mannskap.
  – Det blir nok tøft for en del av oss å spille tre kamper på syv dager, så vi blir nok nødt til å rotere litt. Og derbyet mot Asker er jo alltid høydramatiske kamper, selv om det gikk ganske rolig for seg i fjor. Det betyr alltid litt ekstra når det er lokaloppgjør, mener Heggset.
  Lørdagens derby blir en viktig kamp i den foreløpige bunnstriden. For heller ikke Asker har plukket all verden med poeng hittil, og har bare ett poeng mer enn helgens motstander. Søndag tapte Asker 0-2 mot Tromsdalen, men Vegard Skogheims mannskap har spillefri i midtuken, i motsetning til Bærum. Alt ligger til rette for et forrykende derby på Føyka lørdag.
  PS! Det blir gratis inngang på Føyka denne dagen. Asker oppfordrer imidlertid alle tilskuere til å donere minimum 1,- til klubbens veldedige samfunnsarbeid.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen