More

  Danmark vs Tunisia – Analyse, odds og tips

  Danmark tar imot Tunisia på Education City Stadium, i det som ligger an til å bli en spennende åpningskamp mellom lagene. En kamp begge lag ønsker tre poeng i for å få en god start på mesterskapet. Danmark ligger som nummer 10 på FIFA-rankingen, mens Tunisia er ranket som nummer 30.

  Danmark er tunge favoritter til å vinne gruppen, og de mest optimistiske håper selvsagt på at Danmark igjen skal hevde seg i sluttspillet, som i Euro 2021.

  Danmark vs Tunisia stats

  • Denmark have scored in 18 of the last 20 matches
  • In the last 7 Denmark matches the sum of goals was under 3.5
  • Denmark have won 5 of the last 7 matches while scoring more than 1.5 goals
  • Denmark have won 5 of the last 7 matches
  • Denmark have won 5 of the last 7 matches and the sum of goals was under 3.5
  • Tunisia have won 3 of the last 4 matches without conceding a goal
  • In 9 of the last 11 Tunisia matches the sum of goals was under 3.5
  • Tunisia have not lost 7 of the last 8 matches
  • Tunisia have not conceded in 7 of the last 8 matches
  • Tunisia have scored in the last 4 matches in a row

  Danmark vs Tunisia kamptips

  Danmark vs Tunisia Preview

  Danmark Form

  Danmark vann to av deres tre siste oppgjør. De slå Østerrike 2-0 før de tapte 1-2 mot Kroatia etterfulgt av en råsterk 2-0 seier over Frankrike. Danmark vann seks av deres ti siste kamper i alle turneringer, der fire endte med tap. Danmark går til denne kampen med et scoringssnitt på 1.7 mål på deres ti siste kamper. 17 scoringer og 12 baklengsmål ble fasit, noe som også gir et snitt på 1,2 baklengsmål per kamp. Danskene holdt nullen i tre av deres siste ti kamper.

  Tunisia Form

  Tunisia slo både Chile 2-0 og Japan 3-0 før de tapte 1-5 mot Brasil på deres tre siste kamper. Som Danmark har de vunnet seks av deres siste ti kamper, med to uavgjort og to tap også. 14 scoringer på siste ti kamper gir et scoringssnitt på 1,4. Seks baklengsmål gir et snitt på 0,6 og de holdt nullen åtte ganger på de siste ti kampene og fremstår som et lag det er vanskelig å bryte ned.

  Turneringsoversikt

  Bookmakerne gir favorittstempelet til Danmark. De har for mye kvalitet til at Tunisia skal holde unna gjennom 90 minutter på Education City Stadium. En tøff start for Tunisia blir det og de vil nok være fornøyd med å være i nærheten av poeng eller til og med et hårfint tap her.

  Danmark vs Tunisia lagoppstilling

  Danmark vs Tunisia spilltips

  Begge lag har vunnet seks av deres siste ti kamper i alle turnereringer. Tunisia har gått seks bortekamper på rad uten tap nå og har bare tapt to av deres siste ti oppgjør. Men Danmark fremstår som klare favoritter hos bookmakerne og kvalitet i lagene skal bli synlige utover i kampen.

  Sist gang lagene møttes ble det over 2.5 scoringer i oppgjøret i en kamp Danmark vann 2-1. Med et snitt på 1.7 scoringer hos danskene kan man fort tenke at det blir et underspill her. Men i seks av deres ti siste kamper har man fått over 2.5 scoringer. I bare tre av Tunisia sine siste ti kamper ble det scoret over 2.5 mål.

  Danmark har scoret først i fem av deres ti siste kamper. Tunisia først i seks av deres ti siste. Tunisia slapp ikke inn mål i de seks kampene de scoret først.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen