More

  Delph og John Obi Mikel legger opp

  32-årige Fabian Delph bekrefter at han nå legger støvlene på hylla. Den tidligere engelske landslagsspilleren kan vise til over 200 kamper i klubber som Leeds United, Aston Villa, Manchester City og Everton, men de senere årene har Delph stort sett vært å finne på behandlingsrommet.

  Den anvendelige midtbanespilleren spilte to cupfinaler med Villa, før han ble hentet til City og der kunne innkassere to Premier League-titler. Siste to sesonger i Everton ga imidlertid bare totalt 21 kamper.

  -Jeg ser med glede tilbake på alt fotballen har gitt meg, og vil takke familie, venner og fans av alle klubber jeg har representert for støtten underveis, skriver Delph på egen Instagram-konto.

  Delph Og John Obi Mikel Legger Opp Mikel Scaled
  John Obi Mikel Vant Med Chelsea Det Meste Av Hva Som Vinnes Kan.

  Også John Obi Mikel bekreftet at han er ferdigspilt. Nigerianeren startet som kjent karrieren i Lyn, før han etter veldig mye om og men endte opp i Chelsea, der han blant annet bidro til to Premier League-titler, Champions League-pokal og tre FA-cuptitler.

  -Jeg har opplevd mye i løpet av min tjueårige karriere, men alt har en slutt. Stor takk til alle som har bidratt gjennom årene, skriver Mikel på sosiale medier.  

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen