More

  Deja vu for Wigan

  Samtidig som manager Shaun Maloney reiste til deres eiere i Bahrain for å finne en løsning på manglende utbetaling av lønn kom meldingen om poengtrekk.

  EFL melder i dag at Wigan pådrar seg tre poengs trekk med umiddelbar virkning etter at klubben igjen ikke klarte å betale ut lønninger i mars måned. Dette er det fjerde bruddet Wigan har pådratt seg i løpet av sesongen og dermed utløses poengtrekket umiddelbart. EFL melder om flere brudd og at dette kan få konsekvenser ved en senere anledning.

  Shaun Maloney har gjort en imponerende jobb som manager i sin korte tid i sjefsstolen, og etter helgens sterke poeng borte mot Watford ble det meldt at han selv skulle møte eierne for å få en forklaring på hvorfor klubben igjen opplever problemer utenfor banen.

  Forrige gang Wigan spilte i Championship ble klubbens fans og spillere vitne til en horribel saksgang med et eierkjøp som i senere tid viste seg å være rene svindelen. Laget som tidvis herjet i Championship ble mot slutten av sesongen satt under administrasjon og fikk poengtrekk på 12 poeng. En sikker plass ble istedenfor nedrykk til League One der de året etter var nær nedrykk til League Two etter massefrafall av spillere. Nå visner igjen håpet om overlevelse. Med dagens poengtrekk vil det være åtte poeng opp til trygg grunn.

  Nok en gang herjer dårlige eiere ligaene i England. Og nok en gang går det utover fans og spillere som ser laget sitt visne bort grunnet råtne egg på toppen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen