More

  Debutant sendte Valladolid opp fra nedrykksstreken 

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Cyle Larin ble den store helten

  Real Valladolid har hatt store problemer med å få ballen i mål denne sesongen, og derfor hentet de spissen Cyle Larin på lån fra Cercle Brügge tidligere denne uken. I søndagens hjemmeoppgjør mot Valencia, fikk den canadiske landslagsspissen sin debut for de lilla, da han kom inn fra benken med et snaut kvarter igjen av ordinær tid. Det var nok spilletid til å bli den store helten for hjemmelaget, for Larin ble nemlig matchvinner ett minutt på overtid og sendte sin nye fanskare på José Zorrilla til himmels. 

  Seieren tok Valladolid opp fra nedrykksstreken, og brøt også en fæl tapsrekke på fem kamper. Rekken ble på ingen måte brutt av Elche, som heller ikke i den nittende kampen for sesongen klarte å vinne. Denne gangen fikk de juling 0-3 av et heltent Sevilla-lag, som nå endelig har fått litt vind i seilene. Tabelljumboen ble naturligvis ikke hjulpet av at Pedro Bigas ble utvist på tampen av førsteomgangen, men toget for å holde seg i divisjonen, har mer eller mindre forlatt stasjonen for Elche. 

  Iñaki Williams har vært stabiliteten selv for Athletic Bilbao helt siden han slo igjennom for Los Leones. Fram til søndagens oppgjør mot Celta Vigo, hadde lynvingen spilt samtlige av de 251 ligakampene for baskerne, en rekke som varte i over seks år. Søndag ble rekken omsider brutt på grunn av en skade, og omfanget var heller ikke kjent da Tipsbladet gikk i trykken. For å gjøre vondt verre, tapte også Athletic Bilbao oppgjøret mot Celta 0-1, og dermed venter løvene stadig på sin første seier siden VM-pausen. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen