More

  Daily Express: Liverpool med sjokkbud på 85,5 millioner pund

  Ikke alltid like troverdige Daily Express melder nå torsdag kveld at Liverpool har lagt inn bud på 85,5 millioner pund for Jude Bellingham. Det skal være snakk om et åpningsbud for supertalentet som Borussia Dortmund ventes å kreve minst 100 millioner pund for.
  Det er imidlertid ikke snakk om en overgang i dette vinduet. Borussia Dortmund har som kjent en klar strategi på at man aldri selger to superstjerner i det samme overgangsvinduet og det vil være helt umulig for noen å signere Bellingham nå ettersom Erling Braut Haaland som kjent signerte for Manchester City. Sommeren 2023 er imidlertid noe annet og hvis Daily Express har rett i sine antakelser vil Liverpool forsøke å kuppe Bellingham allerede nå. Det vel vitende om at Real Madrid skal være særdeles interessert i å hente supertalentet neste sommer.
  Lignende avtale ble jo en gang i tiden gjort med Naby Keita der man var enig med både klubb og spiller, men ventet et helt år før spilleren ankom Anfield. Så får vi se om Daily Express har rett i å melde at bud er levert og om Bellingham er mer verdt å vente på enn Keita har vært!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen