More

  Dagens tips: Villarreal – Real Sociedad

  Den 21. serierunden i La Liga startet i går med en nokså overraskende seier til Huesca, som etter syv kamper uten seier, noterte sin andre triumf for sesongen da de slo Valladold 3-1 på bortebane.
  I kveld står ytterligere fire kamper på menyen, og vi har blinket oss ut dagens hovedkamp mellom Villarreal og Real Sociedad.
  Den gule ubåten er en av sesongens store positive overraskelser så langt, og har tapt bare to i ligaen. Hele ti matcher har imidlertid endt uavgjort, som hindrer Unai Emerys menn i å kjempe helt i toppen. Strake uavgjortkamper mot Granada og Huesca. Sliter med atskillige skadeforfall, og i kveld må de klare seg uten toppscorer Gerard Moreno, i tillegg til Alberto Moreno, Juan Foyth, Jaume Costa, Mario Gaspar, Samuel Chukwueze og Vicente Iborra.
  Real Sociedad befinner seg på sjetteplass, tre poeng og en plass bak kveldens verter. La Real har tatt bare to poeng på de tre siste, og også de sliter med en rekke skader, blant annet nøkkelmannen David Silva. Etter en pangstart på sesongen, har laget fra San Sebastián nå vunnet bare én av sine siste ti. 
  Normalt ville jeg holdt Villarreal som relativt klare favoritter, men vi lever ikke i normale tider. Alle skadene til Villarreal og de utallige poengdelingene gjør U-oddsen til 3,20 hos Unibet til dagens spill.
  Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 2000,- Gevinst: 2701,- Tilbakebetalingsprosent: 135,05%

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen