More

  Dagens tips: Spania – Norge

  Vanskelig start på EM-kvaliken.

  • Spania – Norge (EM-kvalifisering)
  • Lørdag kl. 20:45 (TV2 Direkte)
  • La Rosaleda, Málaga

  Så starter Norges EM-kvalifisering, og den starter som kjent uten stjernespiss Erling Braut Haaland, som måtte reise fra landslagstroppen med lyskeskade. Dermed er det opp til de resterende å levere varene mot Spania, som så å si aldri taper på hjemmebane i kvalifisering til et mesterskap.

  Ståle Solbakken har vært på offensiven og sagt det er fullt mulig å ta seks poeng mot Spania og Georgia, selv uten Haaland, men det blir så klart meget vrient. Forrige EM-kvalik endte som kjent med tap mot Serbia, men Solbakkens mannskap kan ta mot av at man har vunnet tre av fire siste på bortebane, sågar mot respektabel motstand; Serbia, Sverige og Irland.

  Spania stiller med fersk landslagssjef, og Luís de la Fuente har gått gradene i den spanske trenerskolen. Han har trent alle aldersbestemte landslag, og ble forfremmet til trener for seniorene da Luis Enrique måtte forlate sjefsstolen etter nok et skuffende VM-mesterskap i Qatar. Han kan vise til klassespillere over hele linja, men det er uansett klart at det spanske landslaget ikke er like sterkt som det var under sin storhetstid for 10-15 år siden. Spanjolene har likevel en fryktinngytende statistikk, og vunnet samtlige 22 siste EM-kvalifiseringskamper på spansk jord.

  Tipset

  • Spania vinner og under 2,5 mål
  • Odds: 3,45 hos Norsk Tipping

  Norge kommer til å legge seg lavt, spesielt uten Erling Braut Haaland luktende i bakrom. Målet vil nok være å få med seg ett poeng, mens spanjolene er kjent for å være tålmodige. Vi tror de trenger igjennom den norske forsvarsmuren til slutt, men ikke mer enn at de vinner med beskjedne sifre.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen