More

  Dagens Tips: Oxford-Fleetwood

  Dagens spill kommer sent, men forhåpentligvis godt
  Full rulle i England i dag, både i Premier League hvor det tas avspark i seks kamper, og i lavere divisjoner.
  Mitt spill for dagen hentes fra League One:
  Oxford United – Fleetwood Town
  Kassam Stadium, 16.00
  Tips: H
  Odds: 2,18, coolbet.com
  Tett som hagl i toppen av tabellen på nivå 3. Lincoln topper, men lagene har svært ulikt antall kamper spilt. Oxford er bare nummer 11, men har både to og tre kamper til gode på lagene plassert på play off. Karl Robinsons menn har også vunnet syv strake, og er ubeseiret fra siste elleve ligakamper. Bare Portsmouth kan vise til lignende form. Har denne uken solgt Jordan Obita til Wycombe, mens midtstopper Luke McNally er hentet inn. Robinson har også gitt beskjed om at han ønsker å hente Will Grigg fra Sunderland, for å utfordre og støtte toppscorer Matty Taylor.
  Fleetwood valgte ved årsskiftet å skille lag med Joey Barton etter tre års samarbeid, og siden da har ikke laget vunnet. Noen ny permanent manager er fortsatt ikke ansatt, og uerfarne Simon Wiles er gitt oppgaven med å lede laget frem til en passende kandidat for permanent jobb er funnet. Kun 3 av første 12 bortekamper er vunnet. Har ikke vunnet på syv kamper, men fem av de syv har endt uavgjort.
  Oxford har ikke slått Fleetwood på ti år (13 kamper), og jeg tror de griper muligheten til å ende den vonde trenden i dag. Hjemmeseier på Kassam Stadium spilles, til klart godkjente 2,18 i odds hos coolbet.com.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen