More

  Dagens tips: Onsdags-OBOS

  Det begynner å dra seg til også i OBOS-ligaen, når en nå nærmer seg to tredjedeler ferdigspilt sesong. I kveld skal samtlige 16 klubber i aksjon.
  Ukens banker
  HamKam – Bryne
  Briskeby kl. 18:00
  TV: MAX Norge
  Odds:
  H: 1,50
  U: 4,50
  B: 6,60
  Odds fra Coolbet.
  Vårt tips: H
  HamKam fosser mot Eliteserien. Hedmarkingene har vunnet fire på rappen, og har skaffet seg pusterom til øvrige opprykkskonkurrenter, seks poeng skiller nå til Fredrikstad på tredjeplass. De er ligaens desidert gjerrigste lag med kun 15 baklengs på 17 kamper, og har også scoret flest. Slik blir det ofte opprykk av, og har for eksempel 10-0 i målforskjell på sine tre siste bortekamper. Bryne har ramlet fullstendig av etter en glimrende sesongstart, og har kun ett poeng på de åtte siste kampene. Her skal det bli H.
  Ukens skrell
  Sogndal – Raufoss
  Fosshaugane Campus kl. 18:00
  TV: Discovery+
  Odds: 
  H: 1,51
  U: 4,50
  B: 6,45
  Odds fra Coolbet.
  Vårt tips: B
  Sogndal er fortsatt med i opprykksbildet, men etter to strake tap, har sogningene hele ni poeng opp til Jerv på direkte opprykksplass. Eirik Bakke har varslet at han er ferdig i SIL etter denne sesongen, og vil gjerne gi Eliteserie-billett i avskjedsgave. Raufoss tar de fleste poengene sine på hjemmebane, men Sogndal er inne i en dårlig periode, og har vunnet kun halvparten av hjemmekampene sine. Vi forsøker B’en til flott odds.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen