More

  Dagens tips: NBA-dobbel

  Etter å ha avsluttet 2020 med like under 100 i tilbakebetalingsprosent, satser undertegnede på et profitt-bringende 2021. Årets første lodd tas i NBA.
  Sesongen er godt i gang og det spilles for tomme tribuner, også i USA. Dallas Mavericks har startet sesongen 2-3, men har to imponerende seirer på de sine tre siste mot Los Angeles Clippers og Miami Heat. Luka Doncic var som vanlig fenomenal i seieren mot Heat, med sine 27 poeng, syv assists og 15 returer. Han er allerede godt i gang med å bevise hvorfor han er en av de størte favorittene til MVP-tittelen denne sesongen. 
  Mavericks skal i aksjon mot et av de antatt svakeste lagene i øst, Chicago Bulls. De har startet sesongen 2-4, og tre av disse poengene har vært med 19 poeng eller mer. Ble utklasset med 30 poeng av Giannis Antetekounmpos Milwaukee Bucks i forrige kamp. Mavericks er klare favoritter her, og er første av to favoriter på bongen til 1,48 hos Coolbet.
  I den andre kampen setter jeg min lit til Portland Trail Blazers borte mot Golden State Warriors. Vertene er håpløst avhengige av Stephen Curry, og når trepoengskongen ikke er på parketten, slter dette Warriors-laget. Tungt. 
  Trail Blazers´ Damian Lillard kommer selv fra San Francisco og elsker å møte laget fra hjembyen sin. I 123-98-seieren mot nettopp Golden State for to dager siden scoret han 34 poeng og seks av ti skudd fra trepoengslinjen. Jeg anser Portland som relativt store favoritter og tror de tar dette, til 1,50 ganger innsatsen. Oddsen blir dermed 2,22 totalt.
  Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 0,- Gevinst: 0,- Tilbakebetalingsprosent: 0%

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen