More

  Dagens tips: Mer jubel for Elche

  Viktig bunnoppgjør i La Liga.

  • Elche – Real Valladolid
  • Lørdag kl. 16:15 (TV2 Sport Premium)
  • Estadio Manuel Martínez, Elche

  Vi har allerede hatt ett forrykende bunnoppgjør i La Liga denne helgen, med gårsdagens elleville batalje mellom Cádiz og Getafe. Nå håper vi på mer spenning og dramatikk, og forholdene ligger til rette for det på Estadio Manuel Martínez i ettermiddag.

  Elche kunne juble for sin første borteseier denne sesongen og sin andre totalt, da de slo Mallorca 1-0 forrige helg. Lucas Boyé ble matchvinner for tabelljumboen på tampen, men det skiller fremdeles 13 poeng opp til sikker plass. Nedrykk blir det sannsynligvis uansett, men seier i dag er tvingende nødvendig for å ha noe som helst håp.

  Real Valladolid er et svakt bortelag, og har tapt syv av sine åtte siste bortekamper. Unntaket var 1-0-seieren over Real Sociedad for en drøy måned siden, og Pucelanos har scoret bare to ganger på sine visitter siden oktober. Forrige runde vant de imidlertid 2-1 hjemme mot Espanyol.

  Skader

  Pere Milla, John Donald Chetauya og Jony Álamo er skadet. Pape Diop Cheikh soner karantene, mens Álex Collado er usikker for vertene. Real Valladolid mangler Jordi Masip, Kenedy og Anuar.

  Tipset

  • H
  • Odds: 2,55 (Norsk Tipping)

  Real Valladolid har hatt en klart bedre sesong enn vertene, men borteformen deres utjevner forskjellen i kvalitet. Vi tror dette ender med tre hjemmepoeng.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen