More

  Dagens tips: Manchester United – Leicester

  Manchester United – Leicester H 2,65 @ Coolbet
  Vi har spilt fem kamper på Tipsfondet i dag. Én av dem er i Premier League.
  Manchester United er sikret Champions League-spill neste sesong etter West Hams tap mot Everton i helgen samtidig som man selv slo Aston Villa 3-1. Fortsatt sjanse til å ta igjen nabo City og vinner gullet, men den er av det teoretiske slaget. 48 timer etter denne kampen venter prestisjeoppgjør mot Liverpool og det betyr at det blir store endringer på laget til denne kampen. Det spekuleres i at Alex Telles, Eric Bailly, Axel Tuanzebe, David de Gea, Brandon Williams, Donny van de Beek, Juan Mata og Amad Diallo alle kan få sjansen fra start. Harry Maguire står over med skaden han pådro seg i helgen.
  Leicester med 2-4-tap hjemme mot Newcastle i helgen og frykter nå å rote bort en topp fire-plassering i innspurten for andre sesong på rad. Til helgen venter FA-cupfinale, men man har ikke råd til å spare noe på konfekten i kveldens oppgjør. Jonny Evans står imidlertid trolig over med skade.
  Med den store usikkerheten rundt vertenes lagoppstilling har vi satt 43-28-29 som vår vurdering av denne kampen. Dermed får vi 1,14 i verdi på H-en og spiller den til 2,65 i odds.
  Tipsfondet 2021:
  Totalt innskudd: 27 565
  Nåværende konto: 27 901
  Tilbakebetalingsprosent: 101,22

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen