More

  Dagens tips: Lillestrøm – Strømsgodset

  Utsatt kamp fra seriestarten.

  • Lillestrøm – Strømsgodset (Eliteserien)
  • Onsdag kl. 18:30 (TV2 Play)
  • Åråsen, Lillestrøm

  Utsatt kamp fra seriestarten på grunn av koronautbrudd i Godset-troppen. Lillestrøm kom skjevt i gang med sesongen i helgens 0-2-tap mot Viking i Stavanger. Romerikingene spilte en jevn kamp, men møtte en David Brekalo-formet vegg i Viking-forsvaret, og hjemmelaget klarte å avgjøre i sluttfasen av kampen. Kanariene har dermed press på seg til å sanke poeng, helst tre, i kveld for ikke å sakke akterut i toppkampen allerede helt fra starten.

  Lillestrøm var et godt hjemmelag forrige sesong, og vant 9 av sine 15 seriekamper på Åråsen. Var imidlertid klart best på vårsesongen før formen dalte atskillig utover høsten. LSK tapte nemlig tre av sine fire siste hjemmekamper, men slo HamKam 3-1 i siste serierunde. Nå står de altså med null poeng etter den forsinkede seriestarten, og assistenttrener Petter Myhre beretter om en spillergruppe som er klare til å reise seg etter tapet for Viking.

  – Vi skal gjøre vårt til at det blir en festaften. Det er en revansjesugen gjeng som stiller. Men så er det sånn at revansje er ikke nok til å treffe på pasninger, så vi håper at vi kan få frem vårt beste. Vi er i hvert fall veldig klare, sier Myhre til klubbens hjemmesider.

  Strømsgodset på sin side kom vinnende i gang med sin sesong, da de slo Aalesund 1-0. Gustav Valsvik ble matchvinner med en flott volley like før pause. Jørgen Isnes fikk dermed en flott start på karrieren som Godset-trener, og en av hans største oppgaver i Drammen blir å løfte lagets borteform. Drammenserne vant bare to bortekamper i Eliteserien i fjor, og det er også en av grunnene til at Lillestrøm må finne seg i å ha et relativt klart favorittstempel i kveld.

  Skader

  Eskil Edh, Marius Lundemo, Andreas Vindheim og Elias Solberg er usikre for vertene. Godset må muligens klare seg uten Fabian Holst-Larsen, Halldor Stenevik og Kreshnik Krasniqi.

  Tipset

  • H
  • Odds: 1,55

  Ikke all verden til hjemmeodds på Lillestrøm, men Strømsgodsets borteform i fjor tatt i betraktning, er den forståelig. Vi prøver H.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen