More

  Dagens tips: Georgia – Norge

  Norge trenger tre poeng.

  • Georgia – Norge (EM-kvalifisering)
  • Tirsdag kl. 18:00 (TV2 Direkte)
  • Batumi Arena, Batumi

  Etter forsmedelige 0-3 mot Spania i åpningen av EM-kvalifiseringen lørdag, skal Norge forsøke å slå tilbake mot Georgia i kveld. Ståle Solbakkens mannskap leverte faktisk en god landskamp, til tross for de stygge sifrene, og på stillingen 1-0 til Spania, hadde Norge flere gode muligheter til å utligne, som man burde utnyttet bedre.

  Nå venter Georgia og en av Europas store stjerner denne sesongen, Kvirat Kvaratskhelia. 22-åringen har vært i fyr og flamme for Napoli denne sesongen, og er i ferd med å lede dem til suveren Scudetto-tittel i Italia. Driblefanten har tatt med seg formen til landslaget, og scorer mål på bestilling for Georgia, men trøsten for Norge sin del er at de har ikke så veldig mange andre enn han å passe på.

  Giorgi Mamardashvili vokter til daglig buret i Valencia og er en god keeper, men bortsett fra han og Kvaratskhelia har ikke Georgia veldig mye mer å by på. De er imidlertid bedre enn hva 78. plassen på FIFA-rankingen skulle tilsi, og det er ikke lenge siden de slo Sverige hele 3-0 på hjemmebane i VM-kvalifiseringen.

  Ola Solbakken forventes å ta plass for Sander Berge på høyrekanten i Georgia i kveld, ellers kommer nok Ståle Solbakken til å stille med det samme mannskapet som mot Spania. Georgia spiller sin første kamp i denne EM-kvalifiseringen.

  Tipset

  • B og under 2,5 mål
  • Odds: 3,90

  Vi kjørte samme tipset, bare med Spania lørdag. Det ville sust inn hvis Fredrik Bjørkan hadde blitt værende på benken. Vi prøver samme taktikk i kveld, men spiller litt med hjertet og norsk seier.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen