More

  Dagens Tips: Fleetwood-Doncaster

  Det er tett og jevnt i League One, og tabellen kan i tillegg være vanskelig å lese når lagene står med veldig ulikt antall spilte kamper. At Doncaster er av de største favorittene til direkte opprykk er uansett helt sikkert.
  Rovers har vunnet ni av sine siste ti, og alle de siste fem. De er inne på direkte opprykksplass allerede før kveldens møte med Fleetwood, og med full pott vil man kunne stå helt øverst. Hull og Lincoln er lagets to største utfordrere, og disse to møtes på KCOM Stadium i kveld.
  Fleetwood er ubeseiret fra sine fem siste hjemme mot Doncaster, men formen er alt annet enn god. Klubben valgte 4.januar å avslutte sitt tre år lange samarbeid med Joey Barton, og ringreven Simon Grayson har siden ledet laget.
  Effekten av managerskiftet har så langt vært begrenset. Ni kamper er spilt siden siste seier. Defensivt har man tatt steg etter at Alex Cairns overtok keeperhanskene fra Jayson Leutwiler, med bare ett baklengs fra siste fire kamper. Det er uansett langt mellom trepoengerne, da det heller ikke er nettsus i andre enden av banen.
  Fleetwood har ikke scoret mål på fire kamper, og bare to fulltreffere er notert fra siste seks League One-kamper.
  Doncaster blir oddsfavoritt, og jeg tror de innfrir når gulroten er tabelltopp. Statistikk og Fleetwoods klart forbedrede defensiv til tross.
  Dagens Tips:
  Fleetwood-Doncaster B
  Odds: 2,74 (coolbet.com)

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen