More

  Dagens tips: Chelsea – Real Madrid

  Londonerne trenger et mirakel.

  • Chelsea – Real Madrid (Champions League)
  • Tirsdag, kl. 21:00 (TV2 Sport Premium)
  • Stamford Bridge, London

  Klart for returoppgjør i kvartfinalen, og Chelsea må bestige Mount Everest om de skal ta seg til semifinalen. The Blues har 0-2 å hente opp fra første møte på Santiago Bernabéu, men Madrids ledelse både kunne og burde vært enda større. Karim Benzema og Marco Asensio sørget for spanjolenes tilsynelatende bunnsolide ledelse før kveldens retur.

  Én ting er at Chelsea må hente opp to mål, hvilket, isolert sett, selvsagt lar seg gjøre. Men, Frank Lampards mannskap er i forferdelig forfatning, og i helgen ble de skolert av Brighton hjemme på Stamford Bridge, og tapte fullt fortjent 1-2. Chelsea fremstår som et lag uten plan, filosofi, mønster og rytme. Til sammenligning gir Carlo Ancelotti spillerne sine mye taktisk frihet, men dette er et lag proppfulle med vinnerskaller og rutiner, og vet nøyaktig hvor og når skruen skal strammes for å dra i land seieren.

  Ansettelsen av Lampard frem til sommeren har foreløpig vært en katastrofe av Todd Boehly og kompani. 0-1, 0-2 og 1-2 mot Wolves, Real Madrid og Brighton er den sørgelige fasiten etter at Lampard gjorde retur til brua, og den tidligere midtbanehelten har ikke vist noen ting i sin managerkarriere som tilsier at han er eller kommer til å bli noen særlig dyktig manager. Det er virkelig elev mot lærermester på sidelinjen i kveld.

  Real Madrid er mer eller mindre ute av tittelracet i La Liga, til tross for at de knappet inn avstanden til 11 poeng på Barcelona i helgen. Carlo Ancelotti gjorde massive endringer på laget som startet mot bunnlaget Cádiz, men var likevel mer enn gode nok til å sikre en solid og enkel 2-0-seier. Nacho og Marco Asensio ordnet målene i løpet av kampens 20 siste minutter. Ancelotti kommer imidlertid til å sette utpå det aller sterkeste laget han har for hånden i kveld, og Chelsea går trolig en svett aften i møte. Real Madrid 7-1-2 på sine ti siste bortekamper i alle turneringer. I åttedelsfinalen for to måneder siden smadret de Liverpool 5-2 på Anfield.

  Skader og suspensjoner

  Kalidou Koulibaly er ute i flere uker, mens Ben Chilwell ble utvist på Bernabéu og soner karantene her. Real Madrid mangler bare langtidsskadde Ferland Mendy.

  Tipset

  • B
  • Odds: 2,40 hos Norsk Tipping

  Real Madrid var heldige som slo ut Chelsea av Champions League forrige sesong. Flaks er ikke nødvendig 2023. Spanjolene er rett og slett et veldig mye bedre lag, og vi tror de vinner også returoppgjøret.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen