More

  Dagens Tips: Cambridge flyr høyt

  Cambridge United havnet helt nede på 16.plass i League Two forrige sesong, men klubben er nå i ferd med å ta revansj. Fortsatt er det ustabile resultater som leveres, men når det nærmer seg halvspilt sesong er klubben inne på play off-plass.
  Mye av æren for den høytflyvende sesonginnledningen skal gå til Paul Mullin. Angriperen er bare 26 år, men har allerede spilt seniorfotball i syv klubber. Etter å ha gått gradene som junior i Everton og Liverpool, har spissen siden hatt oppdrag i The Football League. Etter overgangen til Cambridge i fjor sommer har det virkelig løsnet.
  Mullin har levert 18 scoringer på sine første 20 ligakamper i United, og han troner da i ensom majestet på League Two’s toppscorerliste.
  Cambridge har vunnet sine to siste hjemmekamper med 2-1, og Mullin har scoret tre av Uniteds fire mål. Han var også på scoringslista da Grimsby ble slått på bortebane forrige helg.
  Harrogate sliter i feil ende av tabellen, og med bare fem poengs forsprang til nærmeste lag under streken begynner det å haste. Fire av siste seks er tapt, mens dagens gjester har nå ikke vært i aksjon siden 26.desember.
  League Two
  Cambridge United-Harrogate
  Abbey Stadium, lørdag 16.00
  Tips: H
  Odds: 2,50 (coolbet.com)

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen