More

  Dagens spill: Union Saint-Gilloise – Union Berlin

  Fyrverkeri ventes i Belgia.

  • Union Saint-Gilloise – Union Berlin (Europa League)
  • Torsdag kl. 21:00 (Viaplay)
  • Stade Joseph Mariën, Brüssel

  Det endte 3-3 i snødrevet i Berlin for en uke siden, da Union-lagene hamret løs på hverandre på Alten Försterei. I kveld er det lov å håpe på mer av det samme.

  Tidligere Bodø/Glimt-spiss Victor Boniface var i kanonslag for Union Saint-Gilloise i det første oppgjøret, og scoret to av belgiernes tre mål. Les Unionistes tok ledelsen tre ganger, bare for å se tyskerne komme tilbake hver eneste gang, og utligningen kom helt på tampen av kampen. Boniface har vært et godt kjøp for Les Unionistes, og scoret syv mål i den belgiske ligaen denne sesongen, og har imponerende fem fulltreffere på seks starter i Europa League.

  Union Berlin så lenge utrolig nok ut til å kjempe om Bundesliga-tittelen, men tre uavgjorte og ett tap på de fire siste, har sakket dem atskillig akterut i tabelltoppen. Men, at de fremdeles ligger på fjerdeplass og bare er én kamp unna en europeisk kvartfinale, er strengt tatt på grensen av å bryte grunnleggende naturlover. Heldigvis har fotballen fremdeles en plass til en god, gammeldags askeladd-historie. I helgen fikk de med seg 1-1 borte mot Wolfsburg, og var bare snaut ti minutter unna tre poeng. Dette laget kan fortsatt.

  Skader

  Ingen spillere står oppført på skadelisten for belgierne, mens Union Berlin må unnvære Niko Giesselmann, Danilho Doeki, Rani Khedira og Andreás Schäfer.

  Tipset

  • H
  • Odds: 3,15 hos Norsk Tipping

  Belgierne er atskillig bedre enn sitt rykte, og ligger på andreplass i en konkurransedyktig liga. Det virker som det har begynt å tære på kreftene for en tynn Union Berlin-tropp. Vi tror mest på hjemmeseier her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen