More

  Dagens spill: Middlesbrough – Stoke

  Boro har fått los på direkte opprykk.

  Michael Carrick ankom Riverside som et ubeskrevet trenerblad da han tok over Middlesbrough i oktober, og det så ut som Championship-klubben tok en stor sjanse. De lå i tykkeste bunnstriden, men etter at trenernovisen tok over, har Boro gått fra seier til seier, på såpass imponerende vis at de nå bare er fire poeng Sheffield United på direkte opprykksplass.

  Den tidligere Manchester United-stjerna har ledet laget sitt til fem strake seirer hjemme på Riverside, og i denne perioden har laget hans sluppet inn bare ett fattig mål. I kveld får de besøk av Stoke, som i helgen bygget videre på den strålende 5-1-seieren mot Sunderland for halvannen uke siden med å slå Blackburn 3-2. The Potters ledet 3-0 til pause, men slapp gjestene farlig nære innpå seg etter hvilen.

  Til tross for to seirer, er Stoke likevel i ingenmannsland på tabellen, nede på 14. plass. Selv i spinnville Championship, har Alex Neils mannskap 11 poeng opp til play-off.

  Middlesbrough har bare Matt Clarke og kan hende Dael Fry uaktuelle til kveldens oppgjør, mens Stoke mangler Nick Powell, Ben Wilmot og Matija Sarkic.

  Tipset

  • H
  • Odds: 1,65 (Norsk Tipping)

  Motivasjon og strålende hjemmeform gjør at vi har vertene som relativt klare favoritter, og setter noen kroner på hjemmeseier.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen