More

  Dagens spill: Hjemmeseier, som sist

  Storoppgjør i den engelske hovedstaden i ettermiddag, når Chelsea får besøk av Manchester City.
  Chelsea ankommer kampen med svekket selvtillit etter bare én seier fra sine siste fem, mens City sliter med både skader og selvforskyldte covid-problemer.
  CHELSEA-MANCHESTER CITY
  Stamford Bridge, søndag 17.30
  Spilltips: H
  Odds: 3,35 (unibet.com)
  Tung periode for Chelsea som bare har vunnet én av sine siste fem kamper. Everton, Wolves og Arsenal har alle blitt for sterke, mens det ble ett poeng hjemme mot Aston Villa sist. Noen krise er det uansett ikke snakk om, da det før runden skilte usle syv poeng mellom de ni øverste på Premier League-tabellen. 4-3-1 og 10 plussmål fra første 8 hjemme på Stamford Bridge. Hakim Ziyech meldes å bli klar til kamp, og da er Reece James eneste spiller på skadelista. Timo Werner har nå gått elleve strake kamper uten scoring, og det gjenstår å se om Lampard inkluderer tyskeren i startoppstillingen her. Ziyech starter ganske sikkert på benk.
  Manchester City ligger beskjedent an på tabellen, men tabellen lyver. City har to kamper til gode på de fleste foran seg, og formen er god. Kun én av de siste tolv ligakampene er tapt. Scorer imidlertid beskjedent med mål til dem å være, og mye skyldes naturligvis Sergio Agüeros stadige skadefravær. 26 poeng fra første 14 kamper er uansett svakeste sesonginnledning på 10 år, og Pep Guardiola har sitt å stri med før avreise London. Kampen mot Everton ble utsatt grunnet covid-utbrudd i troppen, og minst fem spillere er av den grunn ikke med til hovedstaden. Ederson, Kyle Walker og Gabriel Jesus er tre av dem, mens øvrige to i skrivende stund ikke er navngitt. Ederson erstattes trolig av australske Zack Steffen, mens Ferran Torres mest trolig blir spissvalget. Agüero er friskmeldt, men Pep gjør neppe feilen ved å starte argentineren for tidlig denne gang. FA cupoppgjør mot Manchester United er rett rundt hjørnet.
  Fraværene i City-troppen gjør Chelsea til et spennende spill, og Citys statistikk mot tungvektere på bortebane likeså. Siden august 2019 har City bare vunnet én bortekamp mot forrige sesongs topp 6.
  Det endte også 2-1 til Chelsea i forrige sesongs tilsvarende møte.
  Christian Pulisic’ 1-0-scoring er vel verdt en reprise. Kevin de Bruynes utlikning likeså:

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen