More

  Dagens oddstips: Real Betis – Rayo Vallecano

  Kveldens oddstips fra La Liga.

  • Real Betis – Rayo Vallecano (La Liga)
  • Mandag kl. 21:00 (TV 2 Sport 1)
  • Beníto Villamarín, Sevilla

  Den 34. La Liga-runden avsluttes i kveld, når Real Betis tar imot Rayo Vallecano i Sevilla, og det er også her vi finner kveldens oddstips.

  Real Betis

  Real Betis har sakket akterut i kampen om Champions League-billett, og er nede på sjetteplass. Vil ha en liten mulighet til å ta igjen Real Sociedad på fjerde med seier i kveld, for da vil det skille syv poeng opp til La Real, men det skal uansett godt gjøres når det gjenstår bare fire runder etter kveldens oppgjør.

  Real Betis Har Slitt Uten Nabil Fekir. Oddstips
  Real Betis Har Slitt Uten Nabil Fekir.

  Real Betis har lidd av Nabil Fekirs langvarige skade, og formen har avtatt kraftig etter at franskmannen ble ferdigspilt for sesongen. Ballgeniet vil ikke være tilbake i spill igjen før i november med sin korsbåndskade. Forrige rundes 1-0-seier borte mot Athletic Bilbao var Los Verdiblancos’ første triumf etter tre strake uten seier. Willian José ble matchvinner der med bare sin andre fulltreffer for sesongen.

  Rayo Vallecano

  Rayo Vallecano har hatt en flott sesong, og er ikke ute av kampen om spill i Europa. Rayo vil med seier i kveld klatre hele fire plasser på tabellen, og innta syvendeplassen, som gir billett til Europa Conference League. Har vunnet og tapt annenhver kamp de seks siste rundene, og for halvannen uke siden ble det knepen 2-1-seier over bunnlaget Real Valladolid.

  Los Franjirrojos har imidlertid vært svake på bortebane siden januar, og har tatt bare to poeng på sine seks siste bortekamper. I forrige bortekamp ble de sågar smadret av tabelljumbo Elche med hele 0-4.

  Skader

  Lite skader å ta hensyn til for begge lag. Real Betis er kun uten stjernespiller Nabil Fekir, mens Rayo Vallecano bare må unnvære Radamel Falcao.

  Kveldens oddstips

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen