More

  Dagens oddstips: Alavés – Eibar

  Levante er allerede klare for playoff-finalen. Vinneren av Alavés og Eibar blir finalemotstander.

  Det gjøres i disse dager opp om den tredje og siste opprykksplassen i La Liga. Granada og Las Palmas rykket direkte opp etter seriespillet i Segunda División, og fire lag måtte ut i playoff for å kjempe om den tredje billetten. I den første semifinalen er Levante allerede klare for finalen etter overbevisende 6-1-seier sammenlagt over Albacete.

  Alavés

  I kveld er det Alavés og Eibar sin tur til å gjøre opp om den andre finalebilletten. Det første oppgjøret mellom duellantene endte 1-1 sist lørdag, og Los Blanquiazules vil håpe at den overbevisende formen på hjemmebanen vil være nok til å sende dem videre.

  Kveldens verter tapte nemlig ingen av sine 11 siste på eget gress i Segunda, og Levantes 2-0-seier i desember var det eneste hjemmetapet deres i 22/23-sesongen. Tre uavgjorte på de fire siste sørget imidlertid for at det “bare” ble fjerdeplass i ligaen, ett fattig poeng bak andre- og direkte opprykksplass.

  Eibar

  Eibar led samme skjebne. Seier hjemme mot Sporting Gíjon i nest siste ligarunde ville dratt dem over målstreken og direkte opp til La Liga, i det som ble et av tidenes bikkjeslagsmål om de direkte opprykksplassene. I stedet ble det femteplass og samme poengsum som kveldens motstander.

  Álvaro Tejero Og Eibar Spilte 1-1 Sist De Møtte Álaves.
  Álvaro Tejero Og Eibar Spilte 1-1 Sist De Møtte Álaves.

  Skader og suspensjoner

  Nikola Maras er ute for Álaves. Anaitz Zabala Arbilla, Daniel Lasure og Imanol García er uaktuelle for Eibar.

  Tipset

  Nær sagt ingenting skiller disse lagene, og Alavés har spilt uavgjort i fire av de syv siste hjemmekampene sine. Det stinker U, nok en gang.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen